Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2014

Keskustelua Iron Maidenista ja kaikesta bändiin liittyvästä.

Moderator: The Killer Krew

Millaiset odotukset tulevan Maiden England tourin suhteen?

Herkkua luvassa niin paljon kuin jaksaa kauhoa.
51
62%
Hivenen epäilyttää tulevan setin suhteen.
24
29%
Ei kiinnosta.
7
9%
 
Total votes: 82

valtio
Peräruiske
Peräruiske
Posts: 52
Joined: Tue Feb 21, 2012 19:28
Location: hämeenlinna

Re: Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2013

Post by valtio »

Kaiki ruottalaiset sanomalehdet olivat täynnä kirjoituksia "katastrofaalisesta äänentoistosta" seuraavana päivänä. Huomasiko kukaan sellaista ? Itse huomasin semmosen ihme kaikumisen aina välillä. Keikka oli mun mielestä ihan niin normiveto kun olla ja voi. Halli oli istumapaikkojen suhteen aivan liian iso mutta niinhän nämä stadikat aina on.
Summerganon
Berserkki
Berserkki
Posts: 925
Joined: Wed Apr 29, 2009 18:53

Re: Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2013

Post by Summerganon »

Aces Highin kulkeminen on vieläkin vähän iltakohtaista, välillä Bruce vetää aika upeasti, välillä menee vähän vaikeammaksi. Bruce kuulostaa kyllä mahtavalta, kun vetää tuota kertsiä vähän matalemmalta, mutta kuitenkin voimalla.

Tukholma: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... aFUFlqj9Ok

Gdańsk, Puola, loistosuoritus: http://www.youtube.com/watch?v=cu9zAtdfCzc

Mutta onpahan tuotakin kiva päästä lauantaina livenä todistamaan! Mahtava encore-avaaja.
"Living in this place,
Staring into space we find
We might share the corners of our lives
Infinity runs deep,
Eternity that we can't keep
Melting through the frozen wastes of time"

Bruce Dickinson - Navigate The Seas Of The Sun
Edward Mannerheim
Sateentekijä
Sateentekijä
Posts: 2436
Joined: Thu Jan 05, 2006 23:14
Location: Turku

Re: Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2013

Post by Edward Mannerheim »

valtio wrote:Kaiki ruottalaiset sanomalehdet olivat täynnä kirjoituksia "katastrofaalisesta äänentoistosta" seuraavana päivänä. Huomasiko kukaan sellaista ?
Ainakin Sabatonin saundit oli yhtä puuroa, kitaroista ja bassosta ei saanut mitään selvää. Laulustakaan ei ottanut tolkkua, ymmärtääkseni suurin osa keikasta vedettiin kuitenkin ruotsiksi. :lol: Mahtavatko muuten vetää lauantaina samat biisit på engelska? Tulispahan todistettua "kaksi eri keikkaa". IrMalla saundit oli paremmat, mutta basso oli alhaalla, eipä sitä toivottua kolinaa päässyt todistamaan.

Vastaavasti stadikalla saundit on aina mitä sattuu. Kentällä sentään kuulee suht tasaista mössöä, mutta jossain takakatsomossa äänimaailma voi olla ihan mitä tahansa tuulesta riippuen.

Kävikö joku muuten pyytämässä Sabatonin nimmarit lauantaina Drottninggatanilla sijaitsevassa levykaupassa? Jonoa näytti olevan reippaasti ulos asti, kaverit taisivat jakaa nimmareita varmaan pari tuntia. Aikas iso nimi näyttäisi olevan kotimaassaan.

Kaverin kanssa nähtiin perjantaina alkuillasta Harris kävelemässä possensa kanssa Grand Hotellin suunnalta vanhaan kaupunkiin päin. Perkele ku huomasin Arryn vasta kohdalla ja tilanne pääsi lipumaan ohi. Oli liikkeellä jonkun kaverinsa ja parin muksun kanssa. Ehkä on kaikkien kannalta parempi, että pari vanhaa fanipoikaa Suomesta jättivät ukon rauhaan. :D
Hese
Maiden Venturer
Maiden Venturer
Posts: 5524
Joined: Tue Jan 06, 2004 17:25
Location: Vantaa

Re: Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2013

Post by Hese »

^Sen mitä pari biisiä kerkesi Sabatonia kuulemaan niin ihan hyvältä se kuulosti saundien(kin) puolesta. Parempi vaan että vetävät uuden levyn biisit på svenska, kuulostavat mielestäni paljon paremmalta silloin. Stadissa varmaan enimmäkseen tulee englanniksi uuden levyn rallit vaikka onhan nuo tainneet vetää ruotsinkielelläkin Suomen keikoilla jotain.
whitehorse
Hang-Around
Hang-Around
Posts: 126
Joined: Mon Dec 04, 2006 19:08
Location: Tampere

Re: Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2013

Post by whitehorse »

Olipahan juu tukholman keikka vallan huikea kokemus. Enpä ole ennen samanlaista meteliä ja yleisömassaa kokenut ikinä missään sisähallissa etukarsinan takana. Kaljan myynti kentällä oli järjestetty kyllä ihan päin helvettiä, mutta eiköhän helsingissä koeta taas miten suomessa asiat on "paremmin".

Sabatonin kohdalla äänet olivat jotenkin omituiset ja hallissa kaikui aika pahasti vielä silloin. Aikamoinen ylläri oli miten hyvin ruåttalaiset koko stadionia myöden lauloivat "livstid i krig":n mukana.

Maidenin kohilla taas se yleinen melutaso taisi olla sitä luokkaa ettei kaikua enää huomannut. Ihan hyvältä soitto kuulosti ainakin etukarsinassa. Kaikki valot ja muut tehosteet toimivat myös oikein hyvin. 7th taas kerran keikan kohokohtia, kuten myös afraid.
Peke
Kärpästen Herra
Kärpästen Herra
Posts: 4785
Joined: Fri Jan 16, 2004 10:41
Location: Kotka/Karhulan Metallitehdas 48666

Re: Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2013

Post by Peke »

Iron Maiden ei petä .... sen voi taas sanoa Tukholman keikan jälkeen.

Bändi veti tyylikkään ja innostavan normishown, Bruce laittoi ylimääräistäkin peliin.
Settilista oli loistava, muutama märkä uni kävi toteen.
Pyrot ja valot ihastuttu.
Jengi oli hyvin mukana.
Meidän paikoille soittimet erottuivat hyvin, bassokin jytisi mallikkaasti (vaikka yleisesti diskantti selkeesti korostui).
Alakatsomassa miksauspöydän liepeillä suunnilleen istuttiin (katsomo 109).

Yksi asia jäi hieman kiinnostamaan ( ei harmittamaan) mm wasted yearsin ja phantomin alussa tuli vaikutelma että jätkät soittaa ihan eri tahtiin?? Voiko etu- -keski ja taka-äänentoistojärjestelmän soundi sekottua keskenään (+ mahdollinen viive ja kaiku) jolloin kuulostaa että soittajat soittaa eri tahdissa? Joskus koin vähän samanlaisen jutun Stadionilla Metallican kanssa. Liekö Friends Areenan kahdesta laimeasta kaljasta saatu järkytys ollutkin niin kova, että kuulin harhoja?

Oheismarkkinat ns "ravintolapalveluineen" eivät juuri kiinnostaneet... voi helevettiläinen niitä jonoja... vanha paha setä olis kaivannu jonottamatta isot vahvat oluet ja pienet kylmät jekut siihen kylkeen. Ei se ollenkaan tunnelmaa haitannut... oli hieno Maiden Show!

Keikkaillan kruunasi vielä sekin, että yllättävän helposti saatiin taksi lennosta noin 20 min kävelyn jälkeen, ottaen huomioon, että yleisöä yli 50 000.
Paluumatkalla laivalla muutama fani kritisoi että soundit oli puuroa, mutta ei ainakaan meidän paikalle. Paljon huonompaa soundimaailmaan on törmätty mm Hartwall-Areenalla.

Launtaina sitten uudestaan!

UP THE IRONS!
Into Iron Maiden Since 1983
Pertti Keinonen
Rautakansleri
Rautakansleri
Posts: 5391
Joined: Sun Jan 04, 2004 21:07
Location: Länsirannikko
Contact:

Re: Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2013

Post by Pertti Keinonen »

Pari kuppia espressoa ja tuliaisspaddu Macaduno Maduro palamaan; olipa ikimuistoinen keikkapyrähdys Tukholmaan! Voisi sanoa, että kaikki meni enemmän kuin tuubiin, vaikka melkoinen katastrofi meinasi iskeä hoohetkellä. Parin viikon kesälomapätkä alkoi perjantaina, kun lähdettiin Viikkarilla Turusta iltalaivalla yli. Ei mielestäni ihan hirveästi ollut Maiden faneja samalla laivalla. Retkelle mukaan lähti kolme kovaa teetä eli 8-vuotias Tino poika, Euroopan kovin raumalainen Maiden fani Tipi ja erinomaisen riuskaan kesäkuntoon päässyt isäntä itse eli iso T (121,4 kg). Mennessä nyt ei paljoa muuta ehditty tekemään kuin syömään ja juhlapäivän aatto kun oli kyseessä niin a la carteen kolmen ruokalajin astetta pidemmän kaavan mukaan nassuttamaan. Muilla näytti olevan vähän paskempaa päällä ja näytimme pukeutumismallia paskaisissa farkuissa ja Maiden paidoissa koko kolmikko. Palvelu ja eväät olivat siis huippuluokkaa. Suosittelut!

Aamulla tikkana puoli seiskalta ylös ja pikamarssi jonossa tahdissa mars noin kilsan päähän Hilton Slussen hotellille, jossa alkuperäinen check in oli klo 15:00. ”Iskin tiskiin luottokortin, Tipi omansa. Mehän luultiin, että näillä saa mitä tahansa...” eli kädet ristissä tiskissä aikaistettua huonetta anelemaan, meillä kun mukana junioriostoakin. Aamupalat lärviiin ja venttaamaan. Kesken loungessa elbaamisen aloin katselemaan, että nyt on tiskillä checkaamassa pihalle tutun näköinen jantteri ja paikalle alkoi kerääntyä muitakin rapulaisen näköisiä englantia pölöttäviä pitkätukkia. Menin pihalle ihmettelemään ja näin mustan kiertuebussin, jossa kuski odotti arvon kyytiläisiä. Vanhempaa roudaria haastattelin ja kaveri kertoi, että he olivat olleet Tukholmassa kolme päivää, busseja on neljä ja porukkaa 34 henkeä. Tipinderos nappasi Michael Kenneyn kanssa kuvat, kaverilla oli hirmukankkunen ja näytti äkäiseltä kuin myrkyn niellyt. Muutenkin koko seurue oli yhtä silmäpussia. Aika hienoja sisältä noi bussit ovelta vilkaistuna.

Saatiin huone hyvissä ajoin, ja upgradesivat vielä astetta parempaan kun meillä oli alun perin standardi tasoa. Huone oli tilava ja lattia näytti sen verran pehmeältä, että Tipin Omena hotelli vaihtui Hiltoniksi. Tosin ei me taidettu siitä mitään respassa huomata sanoa, hyshys. Kevyt huili ja sen jälkeen kaupungille syömään, keli oli +27 ja arska esitti parastaan. Tosi monella oli Maiden nuttua yllä ja Maidenia tuli useimmista baareista. Patrick´sin terassilla pippuripihvit ja hampparit lättyyn ja tötteröt torilta, jonka jälkeen Eriksdalsbadetin uimastadionille pulikoimaan, parit hyvät tissitkin näkyi! Kaupungissa oli selvästi hyvä feng shui :wink:

Uintireissun jälkeen hotlassa vartin tirsat ja taxilla noin 12 kilsaa Solnaan. Kokenut kiertuemanageri medium T edessä luki karttaa ja sääteli biisiä radiosta (AC/DC, Children of Bodom etc.) ja pikku T ja iso T rentoutuivat takapenkillä. Jännittikin molempia takapenkkiläisiä jo niin perkeleesti. Vajaan kilsan päässä Friends Arenasta oli hypättävä pois kyydistä ja eikun valumaan. Melko paljon jengiä oli ottamassa keijoa Areenan maastossa ja parissa kuppilassakin, aika rauhallista ja rentoa meininki näytti kuitenkin olevan. Paitakojusta ostettiin uutta Nordic Event paitaa päälle pikku Teelle ja kotiin kahdelle muulle juniorifanille samanlaiset tuliaisiksi. Alettiin päästä taas satanen tunnissa tahtiin.

Yleensä tippa on tullut linssiin siinä Trooperin kohdalla, mutta nyt koettiin suuria tunteita jo Areenan ovella. Portsari kysyi sisälle mentäessä, että minkäs ikäinen pikku T on, kun meillä on täällä Ruotsissa tällainen uusi hieno laki, että alle 13-vuotiaat eivät pääse sisään. Spontaanin whatta hellin jälkeen oli otettava hattu päästä, lusikka kauniiseen käteen, neuvottelutaito kirjan pikakertaus ja mentävä portarien ison päällikön juttusille. Joo-o, Suomesta asti tässä ollaan lähdetty, pikkukaverin ensimmäinen konsertti, pilsuakaan ei ole litkitty, skarppina ollaan, että ei tässä varmaan mitään hätää nyt ole, että josko tämän kerran päästäisiin. Juu ei. Maidenin keikka oli kuulemma eka vähän isompi tapahtuma ja kaikki ikään kuin testissä, että ei voi ottaa riskiä ja laki on laki. Iso T tulkkaa pikku Teelle, joka kuin napin painalluksesta alkaa sydäntä särkevän vollotuksen ja näin urheat soturimme kiittävät kauniisti ja alkavat surun murtamina kallella kypärin poistua soittamaan kotiin mammalle, että oli vähän lyhyempi keikka meillä tänään plus kaikki osaamani kirosanat päälle suomeksi, ruotsiksi, viroksi ja norjaksi. The Nordic Event. Seuraavaksi funtsattiin, että nyt on otettava punainen luuri esiin ja soitettava Harrisille. Ehdin kolme kertaa hälyyttää, kun ihana ruotsalaisneito järkkäripaita päällä viittoili meille, että poijjaat tulkaas vähän tänne. Tämä oli meille tietysti nuorina ja komeina miehinä varsin tuttua, mutta nyt se tuntui erityisen hyvältä ja päätimme lähteä tämän todellisen taivaan enkelin matkaan. Kävimme ovella pystypalaverin parin järkkärin ja enkelin kanssa, ja meitä vannotettiin istumaan omilla paikoilla, pitämään pikkuveijarista extra huolta, ja olemaan siten, etteivät muut huomaa, niin siinä tapauksessa tehdään meidän kohdalla poikkeus. Yes sir! Harvoin olen halannut ruotsalaista miestä niin kovaa. On ne vaan ihania poikia svedumammanpojat. Pikku Tee ei vieläkään uskonut omille paikoille käveltäessä, että oikeasti päästiin sisään ja iso Teellä aurinkolasien takana oli herkkä hetki.

Areena oli valtavan kokoinen ja meidän paikat olivat 7. rivissä katsomossa 110, joka oli noin puolessa välissä. Aika hyvät paikat, voip suositella. Sääliksi kävi kyllä takakaarteessa piippuhyllyllä olijoita, koska oikeasti aika helvetin kaukana oli lava sieltä käsin. Ekana lämppärinä soitti Voodoo Six, joka oli ihan ok rockia. Toisena ruotsalainen Sabaton keräsi melkein koko Areenan katsomoon ja yleisö oli mielestäni melko hyvin mukana, suurimmassa osassa katsomoitakin jo seisottiin ja laulettiin antaumuksella mukana. Tuli fiilis, että jos on jo lämppärin aikana näin hyvä meno, niin tämähän räjähtää, kun Maiden tulee lavalle.

Roudaustauon aikana viriteltiin aaltoa ja muutama kierros menikin jo hienosti. Kun Doctor Doctor pärähti soimaan, niin kansa alkoi oikeasti mylviä ja kylmät väreet menivät. Iso Teelläkään ei ollut normaalia paikallispuudutusta päällä, niin tuntui, että meni ihan ytimiin asti. Moonchild avasi keikan ja bändin otteista näki heti, että mitään viime kertaisen Helsingin Stadikan keikanomaista kohmeloa ei ollut vaan laulu lähti Brucelta laakista kunnolla. Settihän on melkoista timangia, paitsi itselleni ei kakkosena tullut Can I Play With Madness oikein maistu. The Prisoner ekaa kertaa itselle livenä - avot, 2 Minutes To Midnight ja Harrisin bassosoolottelut, Trooper ja Gersillekin löytyi oikeaa tekemistä lipun peitossa, sitten vähän kunnon heviä eli Phantom of the Opera jolloin muuten vääräuskoisia lähti aika sankoin joukoin tankille, Wasted Yearsin yhteislaulu ja think of home, another city goes by, Friends Arenan karaokeilta a la Run t o the Hills, Number of the Beast samoissa valoissa kuin Maiden England videolla, Clairvoyant, Fear of the Dark, Iron Maiden, huh! Encoret avasi itse Churchill ja Aces High, jossa meinasi hieman Brucelta happi jo loppua, The Evil That Men Do jossa alkoi olla jo meidänkin osaston takki tyhjä ja viimeisenä ainoa oikea after show partyen avaaja Running Free, jossa todella lyhyt rumpusoolokin Nickolta. Ja mikä unohtui? Keikan kohokohta puolivälin jälkeen; Seventh Son! Taidetta, elämää suurempi biisi. Hieno valoshow, maltillisesti pommeja, bändin ja ruotsalaisyleisön kiihkeä yhteispeli, Dickinson piti koko Areenaa hyppysissään. Istumakatsomoissa melkein koko ajan seisottiin, huudettiin, pompittiin, soitettiin ilmabassoa, annettiin ylävitosia ja ihailtiin yleisömerta. Ja keikan jälkeen astetta pidempi aika ennen kuin valot sytytetiin, jotta bändi kait ehti tekemään runnerin. Monthy Pythonin Always Look on the Bright Side of Life ja etukarsinan letkajenkka. Yhtä suurta perhettä.

Keikan jälkeen pikkuisen arvelutti, että mitenkähän tällainen lössi saadaan täältä suurin piirtein keskeltä ei mitään pois, mutta kyllä vaan ruotsalainen logistiikkaosaaminen jylläsi ja monet extrabussit ja junat vetivät hyvin ja nopeasti keskustaan, josta mukavasti hotelliin ½ tuntia keikan jälkeen pikku T jo sänkyyn ja medium & king size T mäkkäriin. Kolme ukkoa vierekkäin sänkyyn ja 5-6 tuntia unta palloon, jonka jälkeen kepein askelin Viking Linen terminaaliin, jossa näkyikin Maidenin tekniikan bussit menossa samaan laivaan. Tämäkin vielä!

Sattumalta tax free kaupassa ehkä just medium Teen lukuisten Maiden tatuointien takia yksi kiertuehenkilökuntaan kuuluva mukava miekkonen kaivoi meille plekut taskustaan ja kertoili, että meni eilen vähän pidempään, että saatiin kamat pakettiin, vasta viideltä olivat valmiina, kun normaalisti jo kahdelta. Roudausosasto alkoi ottaa pientä päiväkänniä baareissa. Sama plekumies tuli saunaosastolla vastaan ja ehdittiin vähän enemmän jutella ja kerroin pienistä ikärasistisista piirteistä edellisenä iltana halliin mennessä. Sanoin, että ollaan menossa Helsinkiin kans junnun kanssa keikalle, johon plekumies kertoi katsovansa meidän perään...

Turun saaristoa satuttiin vielä ihmettelemään samaan aikaan kyseisen kaverin kanssa ja kertoi olevansa bändin turvamies. Kuusi vuotta ollut Maidenin leivissä ja kertoi, että bändin ukot ovat mukavia hemmoja. Eilisillan keikka oli ollut hänen mielestään tämän kiertueen paras tähän saakka. Vaihdettiin numeroita ja kaveri kertoi laittavansa meidän koko rytmiryhmälle Helsinkiin VIPit, jossa voi bändikin vilahtaa. Saas nähdä miten käy.

Kotonakin vastaanotto oli ööö... kuin rokkitähdellä eli ei ihan perusviikonloppu millään saralla!
Mitä ryppyisempi rusina, sitä makiampi maku!
Summerganon
Berserkki
Berserkki
Posts: 925
Joined: Wed Apr 29, 2009 18:53

Re: Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2013

Post by Summerganon »

^Symppis matkaraportti! :finger:

Tässä alkaa pikku hiljaa tajuamaan, että ei tässä enää montaa päivää Helsingin keikkaan ole. Bändi on nähtävästi ollut sen verran kovassa liidossa koko kiertueen ajan, että en usko ainakaan toissakesäisen latteuden toistuvan. Siitä on hyvä lähteä, toivottavasti sekä yleisön että bändin meininki natsaavat lauantaina.
"Living in this place,
Staring into space we find
We might share the corners of our lives
Infinity runs deep,
Eternity that we can't keep
Melting through the frozen wastes of time"

Bruce Dickinson - Navigate The Seas Of The Sun
Iivis
Maiden Venturer
Maiden Venturer
Posts: 2606
Joined: Fri Jan 09, 2004 2:43
Location: Espoo

Re: Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2013

Post by Iivis »

^^ Hieno raportti, kiitos! Mahtava oli Tukholman keikka. Yksi parhaista tällä kiertueella! :finger:
"Life goes on....until it doesn't"
QazKFD
Rautaneito IRC Crew
Rautaneito IRC Crew
Posts: 5095
Joined: Tue Jan 06, 2004 22:26
Location: Hatanpää Kult

Re: Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2013

Post by QazKFD »

Siisti raportti ja komea draaman kaari koko jutussa! :D

Loppu hyvin, kaikki hyvin, häh?
YOU DON'T ROCK HARD
YOU NEVER DID
Jussi K
GammaWeen
GammaWeen
Posts: 8858
Joined: Mon Oct 17, 2005 18:32
Location: Oulu

Re: Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2013

Post by Jussi K »

Hese wrote:Stadissa varmaan enimmäkseen tulee englanniksi uuden levyn rallit vaikka onhan nuo tainneet vetää ruotsinkielelläkin Suomen keikoilla jotain.
Täällä Oulussa viime marraskuussa taisi olla kaksi kolmasosaa Carolus Rexin biiseistä ruotsiksi, malliin Lejonet Från Norden, jne.

edit V: Näin on!
Last edited by Jussi K on Wed Jul 17, 2013 23:57, edited 1 time in total.
Sent from my Panzerkampfwagen Tiger using Enigma
Jii
Hang-Around
Hang-Around
Posts: 116
Joined: Tue Jul 18, 2006 10:40
Location: ÅBO

Re: Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2013

Post by Jii »

Jussi K wrote:
Hese wrote:Stadissa varmaan enimmäkseen tulee englanniksi uuden levyn rallit vaikka onhan nuo tainneet vetää ruotsinkielelläkin Suomen keikoilla jotain.
Täällä Oulussa viime marraskuussa taisi olla kaksi kolmasosaa Carolus Rexin biiseistä ruotsiksi, malliin Lejonet Från Norden, jne.
Toivottavasti olisi ruåtsiksi. Toimii omasta mielestäni paremmin.
Scream for me Helsinki. Scream for me Helsinki..uuuh... Tampere!
Iivis
Maiden Venturer
Maiden Venturer
Posts: 2606
Joined: Fri Jan 09, 2004 2:43
Location: Espoo

Re: Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2013

Post by Iivis »

Jazz78 wrote:
Jeeves wrote:^Missään en ole ollut, mutta tämän lähteen mukaan nuita futispaitoja ei ole keikoilla myynnissä. Tätä rugbypaitaa se sijaan voi olla kun ei mitään mainita, joku ehkä kykenee vahvistamaan tämän.
Kattelin tota shoppia, ja oli siellä 2013 futispaitaakin. Tosin se oli loppu juuri nyt. Siellä oli myös 2012 futispaitaa myynnissä. Tarvii sen reilun viikon vielä odotella, niin näkee sit. On vaan tullut joka kerta nyt ostettu tourpaidan lisäksi futispaitakin.
http://www.ironmaiden.com/2013-football-shirt-1.html

Tuota ei ainakaan ole keikoilla saatavilla.
"Life goes on....until it doesn't"
Jazz78
Kapteeni Saigonissa
Kapteeni Saigonissa
Posts: 1424
Joined: Sat Jul 26, 2008 15:42
Location: First Line of Defence

Re: Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2013

Post by Jazz78 »

Iivis wrote:
Jazz78 wrote:
Jeeves wrote:^Missään en ole ollut, mutta tämän lähteen mukaan nuita futispaitoja ei ole keikoilla myynnissä. Tätä rugbypaitaa se sijaan voi olla kun ei mitään mainita, joku ehkä kykenee vahvistamaan tämän.
Kattelin tota shoppia, ja oli siellä 2013 futispaitaakin. Tosin se oli loppu juuri nyt. Siellä oli myös 2012 futispaitaa myynnissä. Tarvii sen reilun viikon vielä odotella, niin näkee sit. On vaan tullut joka kerta nyt ostettu tourpaidan lisäksi futispaitakin.
http://www.ironmaiden.com/2013-football-shirt-1.html

Tuota ei ainakaan ole keikoilla saatavilla.
Okei kiitti. Jos lauantaina ei löydy futispaitaa Stadikalta, tarvii toi sit tilata.
2011 : 8.7. Iron Maiden, 28.12. Children of Bodom
2012 : 11.3. Nightwish, 4.6. Sonisphere Helsinki
2013 : 29.6. Rock The Beach, 20.7. Iron Maiden
2014 : 28.5. Sonisphere Helsinki
2015 : 31.7. Nightwish / Children of Bodom / Sonata Arctica
Jazz78
Kapteeni Saigonissa
Kapteeni Saigonissa
Posts: 1424
Joined: Sat Jul 26, 2008 15:42
Location: First Line of Defence

Re: Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2013

Post by Jazz78 »

Olisiko Nordic paidasta esimakua??? :mrgreen:
2011 : 8.7. Iron Maiden, 28.12. Children of Bodom
2012 : 11.3. Nightwish, 4.6. Sonisphere Helsinki
2013 : 29.6. Rock The Beach, 20.7. Iron Maiden
2014 : 28.5. Sonisphere Helsinki
2015 : 31.7. Nightwish / Children of Bodom / Sonata Arctica
Summerganon
Berserkki
Berserkki
Posts: 925
Joined: Wed Apr 29, 2009 18:53

Re: Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2013

Post by Summerganon »

Jazz78 wrote:Olisiko Nordic paidasta esimakua??? :mrgreen:
Ja painatuksessa vaihteeksi... viikinkejä. :D
"Living in this place,
Staring into space we find
We might share the corners of our lives
Infinity runs deep,
Eternity that we can't keep
Melting through the frozen wastes of time"

Bruce Dickinson - Navigate The Seas Of The Sun
Lexa
Wimp
Wimp
Posts: 40
Joined: Sun Jul 20, 2008 17:18
Location: Helsinki

Re: Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2013

Post by Lexa »

Minkä hintaista on ollut paitojen anti? Tässä olis 90€ budjettiin, niin mietin että saiskos sillä kolme t-paitaa? Ja kortti ei varmaan edelleenkään käy paita pisteessä maksuvälineenä. Aijai, pari päivää vielä! Don't care, where the past was,
I know where I'm going...
Hese
Maiden Venturer
Maiden Venturer
Posts: 5524
Joined: Tue Jan 06, 2004 17:25
Location: Vantaa

Re: Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2013

Post by Hese »

30e tpaidat ja huppari 60e.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Jazz78
Kapteeni Saigonissa
Kapteeni Saigonissa
Posts: 1424
Joined: Sat Jul 26, 2008 15:42
Location: First Line of Defence

Re: Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2013

Post by Jazz78 »

Summerganon wrote:
Jazz78 wrote:Olisiko Nordic paidasta esimakua??? :mrgreen:
Ja painatuksessa vaihteeksi... viikinkejä. :D
Ja jumalauta että on upea!!!!! :finger: :finger: :finger:
2011 : 8.7. Iron Maiden, 28.12. Children of Bodom
2012 : 11.3. Nightwish, 4.6. Sonisphere Helsinki
2013 : 29.6. Rock The Beach, 20.7. Iron Maiden
2014 : 28.5. Sonisphere Helsinki
2015 : 31.7. Nightwish / Children of Bodom / Sonata Arctica
sirclansman
Wimp
Wimp
Posts: 40
Joined: Tue Nov 02, 2004 16:35
Location: Hankasalmi
Contact:

Re: Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2013

Post by sirclansman »

Fiiliksiä Tukkisaaresta Infernon netissä.
I know what I want. When the timing is right. Then I´ll take what is mine, cause I am the Clansman!
t.Q
Kisälli
Kisälli
Posts: 532
Joined: Thu May 07, 2009 22:03
Location: Järvenpää

Re: Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2013

Post by t.Q »

mitäpä noihin Tukholman keikan ylistämisiin voi lisätä muuta kuin että ei sattunut minunkaan kohdalle niitä paljon porua aiheuttaneita paskoja soundeja, ja kyllä se Ring Of Brian on vaan paras tapa päättää Maiden-keikka http://www.youtube.com/watch?v=PtkKpCgDnRM

ai niin ja järjestelyt areenan ulkopuolella olivat paskinta ikinä meille ykkös-ovesta kentälle marssiville.. vittu sentään kun eivät osaa tehdä opasteita! eipä silti, etukarsinaan ehdittiin joten "so not" sano Nykäsen Masa.
Jazz78
Kapteeni Saigonissa
Kapteeni Saigonissa
Posts: 1424
Joined: Sat Jul 26, 2008 15:42
Location: First Line of Defence

Re: Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2013

Post by Jazz78 »

sirclansman wrote:Fiiliksiä Tukkisaaresta Infernon netissä.
"Tukholmassa biisilleen sama setti kuin Pariisissa." Olipas oikein uutinen. :lol:
2011 : 8.7. Iron Maiden, 28.12. Children of Bodom
2012 : 11.3. Nightwish, 4.6. Sonisphere Helsinki
2013 : 29.6. Rock The Beach, 20.7. Iron Maiden
2014 : 28.5. Sonisphere Helsinki
2015 : 31.7. Nightwish / Children of Bodom / Sonata Arctica
Jussi K
GammaWeen
GammaWeen
Posts: 8858
Joined: Mon Oct 17, 2005 18:32
Location: Oulu

Re: Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2013

Post by Jussi K »

Jazz78 wrote:
sirclansman wrote:Fiiliksiä Tukkisaaresta Infernon netissä.
"Tukholmassa biisilleen sama setti kuin Pariisissa." Olipas oikein uutinen. :lol:
No, eilen luin päivän Iltalehteä ghettopubin tiskillä tsorlia ja Thin Lizzy-tribuuttia odotellessa, artikkelin kirjoittaja mainitsi erikseen miten Tukholman keikka kesti (kuten kaikki muutkin maailmalla, senkin tiesi) 1:45 h. Sitten kun setin lyhyyttä ihmetteli suuresti (vielä sen jälkeen kun oli myös maininnut äijien olevan lähes kuusikymppisiä..) niin lisäsi, että 'toivottavasti Helsingissä saadaan pidempi setti' :roll:

Ei vissiin ollut mikään seppä tämä Mika Seppänen tms. Maidenin suhteen, tai sitten ainoat keikkakokemuksensa ovat Springsteenin kaltaisilta yleisönpalvelijoilta.
Sent from my Panzerkampfwagen Tiger using Enigma
MuurarinEno
Roudari
Roudari
Posts: 454
Joined: Sat Jan 24, 2004 13:52
Location: Nurmijärvi

Re: Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2013

Post by MuurarinEno »

Eipä tullu vuosiin käytyä täällä mutta eilen kun satuin törmäämään QazKFD:hen stadikalla niin täyty tulla lueskelemaan. Keikka oli itelleni kymmenes maidenilta ja settilistan puolesta yksi parhaista! Eipä muuta, täytyhän sitä tänne jotain turista kun edellisestä postista on hieman aikaa.. Jatkakaa!
"oh, you can't play heavy metal with synthesizers"
-Bruce Dickinson
Krugbit
Bändäri
Bändäri
Posts: 210
Joined: Thu Mar 15, 2012 12:32

Re: Maiden England: Kiertue keskustelu 2012-2013

Post by Krugbit »

Jos ihmisiä kiinnostaa Euroopan kiertueen yleisömäärät niin tuolta näkee jonkin verran. http://www.billboard.com/biz/current-boxscore
There was a point to this story, but it has temporarily escaped the chronicler's mind.
- Douglas Adams: So Long, and Thanks for All the Fish
Post Reply