Rautaneito.com 10 vuotta!

Keskustelua Iron Maidenista ja kaikesta bändiin liittyvästä.

Moderator: The Killer Krew

Pertti Keinonen
Rautakansleri
Rautakansleri
Posts: 5391
Joined: Sun Jan 04, 2004 21:07
Location: Länsirannikko
Contact:

Rautaneito.com 10 vuotta!

Post by Pertti Keinonen »

Avataanpas topic pyöreitä vuosia täyttävälle sivustollemme sillä ajatuksella, että voidaan vaikka muistella menneitä, suunnitella tulevia ja tässä samassa yhteydessä voin omasta puolesta lausua kiitoksen sanasen kaikille sivuston tekemiseen osallistuneille ihmisille, joista tärkeimpänä Jannelle - joka täällä kideninä tunnetaan - superisokiitos hienosti luodusta suomalaisesta Iron Maiden maailmasta tänne internetin ihmeviidakkoon. Samaten veri meni tänks moderaattorijengille, jotka ovat olleet viime aikoina luvattoman alityöllistettyjä, koska kansa on osannut käyttäytyä. Vilske foorumilla ei toisaalta ole aivan samalla tasolla kävijämäärien suhteen kuin muutama aika takaperin, mutta hyvin ovat kaikki hommansa hoitaneet. Avustajakaartille myös extra-annos yhden tähden jallua, joista kunniamaininta jallujen jallulle eli Jannelle aka A.Kivi.

Myös kaikille Maiden kannattajille, sivuston ja foorumin sekakäyttäjille kiitokset & terveiset, pidetään miekka ja liput korkealla. Aika moni kantapeikko on jo luovuttanut ja siirtynyt toisille toreille ja tällaisten perinteisten foorumien meininki, joita ei koko ajan kehitetä tai pirusti hehkuteta on minusta muutenkin hieman hiljentymään päin, koska twitterit, facet ja muut ovat tavallaan iisimpiä ja nykyaikaisempia, helpommin sekaan mentäviä ja etenkin aikoina, jolloin Maiden vetää happea, niin varsin vähän kukaan jaksaa enää innostua aikaisemmasta tuotannosta vääntämään kovin suuria analyysejä tai keskusteluja. Näkisin muutenkin, että yhtyeen suosio Suomessa oli suurimmillaan all time vuosina 2005 - 2008, jolloin yleisöä riitti useampaan stadion keikkaan samalla kiertueella ja bändi sai samalla kerättyä kaikki vanhat kannattajat yhdessä uusien fanien kanssa todennäköisesti viimeistä kertaa siinä mittakaavassa innostumaan. Kesäkeikat, uusi albumi ja sitä seuraava kiertue sekä jäähyväiskiertue tulevat varmasti olemaan hyvä suksee, mutta en usko kolmanteen suureen kultakauteen.

Kuten aikaisemminkin varmasti on tullut muualla täällä jo todettua, parasta antia näistä kymmenestä vuodesta ja niitä edeltäneistä Maiden Finland ajoista (Alex Masiinalle terveisiä, hänenkin nimi on muuten Janne, josta tulee mieleen, että taitaa Suomessa kaiken takana olla aina joku Janne!) ovat ehdottomasti olleet samanhenkisten kavereiden saaminen yhteen, yhteisöllisyys ja mitä siitä on seurannut. Se on hieno tunne, kun täysin toisilleen vieraat ihmiset sulavat, lämpenevät ja pudottavat suojaustaan huomatessaan, että perkele tuo toinen tietää täysin, miltä minusta tuntuu ja se sama kiinnostuksen kohde tavallaan rikkoo kaikki jarruttelut, sitä ikään kuin heittäytyy omana itsenään mukaan peliin. Tätä samaahan se on oli sitten kyseessä urheilujengit ja muut.

Viimeisenä nostan maljan teille kouralliselle kaikkein kiihkeimpiä HC, maajoukkue, inside ja kakkosbussin faneja, jotka olette edelleen mukana antamassa oman panoksenne keskusteluihin, infoon, keikka- ja matkarapseihin ja huhuihin. Jos funtsitte, että tarkoittikohan se mua, niin tarkoitin :D. Älkää ottako liian vakavasti, CHEERS!

Toni
Mitä ryppyisempi rusina, sitä makiampi maku!
asa
MAIDEN HELL
MAIDEN HELL
Posts: 6061
Joined: Tue Jan 06, 2004 18:48
Location: Lahti Metal HELL
Contact:

Re: Rautaneito.com 10 vuotta!

Post by asa »

Kiitos kaikille. Eipä sitä olisi uskonut aikanaan Maiden Finland sivustolle rekkautuessani, että löytäisin näiden sivujen kautta elämääni läjäpäin uusia hienoja ystäviä, joita tulee tavattua myös face to face bittimaailman ulkopuolellakin. 10 vuotta, eikä suotta. Kiitti jätkät (mimmit ja mammatkin), kippis!

Ja vielä moderaattorina iso kiitos niin uusille kuin vanhoillekin käyttäjille, hienosti olette osanneet käyttäytyä. Ei ole paljoa tarvinnut puuttua sanomisiin tai tekemisiin, pidetään asia jatkossakin näin.

UP THE IRONS!

EDIT: hitto, sehän on tänään tasan 10 vuotta rekisteröitymisestäni Rautaneitoon. :finger: :twisted: :finger:
Vekkuli
Lentäjä-Ässä
Lentäjä-Ässä
Posts: 1278
Joined: Wed Jan 30, 2008 16:48
Location: Espoo

Re: Rautaneito.com 10 vuotta!

Post by Vekkuli »

Kiitos myös omasta puolestani.

Minua aina lämmittää kun on ihmisiä, jotka ovat valmiita panostamaan omaa aikaa ja vaivannäköä yleishyödyllisiin juttuihin, jotka ovat lähellä sydäntä. Tämmöisen foorumin luominen ja ylläpito on kiistatta juuri sellaista toimintaa. Kiitos myös Rautaneitolaisten tuesta Disentertainmentin keikkoihin liittyen, etenkin Blazen kohdalla se on ollut merkittävää. Paljon hienoja tyyppejä myös tavannut tätä kautta.
jytte
Peräruiske
Peräruiske
Posts: 80
Joined: Tue Jan 06, 2004 14:33

Re: Rautaneito.com 10 vuotta!

Post by jytte »

Omat tuntemukset voisin tiivistää yhteen sanaan : Kiitos!

Jo MaidenFinlandista saakka oltu mukana, mutta taustalla lurkkimassa pääsääntöisesti.... Tullut myös tavattua hienoja ihmisiä niin laudalla kuin keikoillakin! Up The Irons!
Euronymous
Kisälli
Kisälli
Posts: 514
Joined: Sun Aug 14, 2011 18:49
Location: Oulu
Contact:

Re: Rautaneito.com 10 vuotta!

Post by Euronymous »

Tänä vuonna tulee kahdeksan vuotta kun aloitin Maidenin kuuntelun ja armottoman fanituksen ja syksyllä kolmas vuosi tällä foorumilla. Keskustelut ovat minusta erittäinkin asiallisia ja nautin tänne kirjoittelusta, hieman vähän provompaa matskua ja joskus fanilasi-osastoa. Kiitos Tonille ja kaikille, jotka jollain lailla liittyvät tämän foorumin perustamiseen ja siinä auttamiseen, ylläpitoon ja läpänheittoon. Kiitos myös kaikille, jotka ovat aktiivisia tällä foorumilla, ja pitävät lipun korkealla! Kiitos ja kumarrus Pohojois-Pohjammaalta!
''No! We are not an English rock band... We are dental floss salesmen from Montana.''

Iron Maiden since 2006

Maiden Helsinki 2008, 2013, 2x2018; Birmingham 2023

SoundRanch Studio
Second Infinity Vaihtoehtometallia Oulusta
mikkemies
Wimp
Wimp
Posts: 29
Joined: Tue Aug 22, 2006 16:14

Re: Rautaneito.com 10 vuotta!

Post by mikkemies »

Puolestani voin sanoa, että on ollut vuosien mittaan mukavaa lueskella porukan mietteitä forumilla, vaik en itse ole paljoa täällä sanaista arkkuani aukonut.

Ainoana pienenä miinuksena on ihan pakko mainita, ettei Mr. Brigatti ole kiireiltään muistanut julkaista hänelle useamman kerran lähettämiäni lehtileikkeitä 80-90 luvulta tuonne historiaosioon. :?

Kehittämisen aiheena olisi kyllä hyvä saada sivustolle lisää ylläpitäjiä, jotta saataisiin sivustolle vähän lisää "eloa" muuallekin kuin keskusteluforumille. Tällä hetkellä sivusto on kyllä aika "kuivahtanut", muutoin kuin keskusteluforumin osalta.

Eli lisää luottomiehiä ruorin taakse (en tarkoita itseäni). Jos saataisiin sivusto vähän eläväisemmäksi.

Kiitos menneistä vuosista, toivottavasti toiset kymmenen lisää on vielä tulossa! :wink:
rue morgue
Viikonloppusoturi
Viikonloppusoturi
Posts: 255
Joined: Tue Jan 06, 2004 23:52

Re: Rautaneito.com 10 vuotta!

Post by rue morgue »

Onnea Rautaneito.com!!!!!

Onko siitä jo niin kaua :shock:
Maiden Finland ajoista lähtien ollut mukana.
Alex teki todella hienoa pohjatyötä Suomen Maiden fanien yhteen saattamisen puolesta. Kiitos hänelle siitä :D

Nyttemmin käyn täällä lukemassa juttuja, mutta kirjoittelen hieman vähemmän.
Kun ei ole olut mitään järkevää sanottavaan niin en viitsi turhia höpöttää.

Keikolla nähdään taas. :finger: :finger: :finger: :finger: :finger:
reptile
Viimeinen voitelija
Viimeinen voitelija
Posts: 1794
Joined: Fri Apr 22, 2005 12:42
Location: Kajaani

Re: Rautaneito.com 10 vuotta!

Post by reptile »

Niin se aika vaan rientää...

Maiden Finlandissa itsekin aloitin silloin aikoinaan ja täällä tätä tarinointia on tullut jatkettua. Ihan alkuun en kerennyt, mutta pian yhdeksän vuotta olen täälläkin viihtynyt. Kiitos kaikille mukanaoleville, mukava lukea teidän juttujanne. Ja suuri kiitos ylläpitäjille kun olette jaksaneet tätä toimintaa jatkaa. Itse en ole ihan niin aktiivinen kirjoittelija, melkeinpä päivittäin tätä sivustoa tulee kutenkin selailtua.
Try to hold some faith
in the goodness of humanity...


IRON MAIDEN FOREVER!!
Peke
Kärpästen Herra
Kärpästen Herra
Posts: 4785
Joined: Fri Jan 16, 2004 10:41
Location: Kotka/Karhulan Metallitehdas 48666

Re: Rautaneito.com 10 vuotta!

Post by Peke »

Vähän kuin kaikessa uudessa 5 ekaa vuotta oli ne kiihkeimmät ja tuli aikalailla avauduttua, analysoitua ja oltua aktiivinen niin Iron Maidenista kuin muistakin hevin ykkösistä ... ja vähän muustakin, heh. Sitte ne seuraavat 5 vuotta oonkin ollut aika passiivinen.. ei mitään ihmeitä.. ehkä tohon Faceen tms, niinku Toni kirjaili, on helpompi upottaa se SOME-aika. Ikäkin painaa... NOT! :finger:
Hienoo, että foorumi edelleen on elossa. Long Live Rautaneito! Rock Your Heart Out!

Mahtavia fanitapaamisia olen tämän laudan kautta saanut kokea ja muutamien kanssa on ollut enemmänkin säpinää, ystävyyttä ja rokkia!
Shall We Never Forget!

Yours,

Peke
Into Iron Maiden Since 1983
Piece Of My Mind
Berserkki
Berserkki
Posts: 828
Joined: Tue Oct 19, 2004 20:10

Re: Rautaneito.com 10 vuotta!

Post by Piece Of My Mind »

Viime kerrasta aikaa.. meinaan täällä vierailusta.

Perhana kun pistää hymyilyttämään, vanhat salasanat muistui vielä mieleen. Kai tässä kaikessa hiljaiselossa on yhä jäsenyys ollut tännekkin ajatuksissa olemassa. Oli aikanaan tärkeä kanava vuodattaa Maiden tuntemuksia. Mukava nähdä jotta kaikki ennallaan.
And realize you are living the golden years...
6.7.2005 12.11.2006 14.11.2006 15.11.2006 17.7.2008 18.7.2008 2.8.2008
UTI
Kirurgi
Kirurgi
Posts: 1942
Joined: Tue Jan 06, 2004 19:37
Location: Kouvola

Re: Rautaneito.com 10 vuotta!

Post by UTI »

Mahtavia muistoja palaa mieleeni Neidon alkuajoilta. Tulipa tutustuttua aikamoiseen joukkoon hienoja ihmisiä. Foorumia tulee edelleenkin luettua, hiljaista vain pidellyt keskusteluihin osallistuminen. Kiitos Rautaneito, paljon olet antanut.
KKK "kesä, kalja ja kalastus"
Iron Fist
Viikonloppusoturi
Viikonloppusoturi
Posts: 280
Joined: Sun Oct 29, 2006 17:05

Re: Rautaneito.com 10 vuotta!

Post by Iron Fist »

Eikö olisi jo aika hoitaa esim. analyysit Piece Of Mindista eteenpäin kuntoon. Powerslaven kohdalla on lukenut varmaan 7-8 vuotta että Tulossa... Toki Facebook ja muut somet ovat vieneet pysyvästi osan käyttäjistä, mutta ihmetyttää vähän että tältäkään osin ei kenelläkään moderaattoreista ole ollut motivaatiota kirjoittaa syväluotavaa arviointia kulta-ajan levyistä. Ehkä sillä tavalla voitaisiin taas herättää keskustelua henkiin.
Jussi K
GammaWeen
GammaWeen
Posts: 8858
Joined: Mon Oct 17, 2005 18:32
Location: Oulu

Re: Rautaneito.com 10 vuotta!

Post by Jussi K »

Iron Fist wrote:Eikö olisi jo aika hoitaa esim. analyysit Piece Of Mindista eteenpäin kuntoon. Powerslaven kohdalla on lukenut varmaan 7-8 vuotta että Tulossa... Toki Facebook ja muut somet ovat vieneet pysyvästi osan käyttäjistä, mutta ihmetyttää vähän että tältäkään osin ei kenelläkään moderaattoreista ole ollut motivaatiota kirjoittaa syväluotavaa arviointia kulta-ajan levyistä. Ehkä sillä tavalla voitaisiin taas herättää keskustelua henkiin.
SoMe-peukkua tälle; sponssataan vaikka Kivi-Jannelle yhen tähen jalluleka niin johan sen kanssa ainakin 1984-86 kirioottaa :)
Sent from my Panzerkampfwagen Tiger using Enigma
On the worlds hands
Bändäri
Bändäri
Posts: 244
Joined: Mon Jun 13, 2011 23:00
Location: Kuopio

Re: Rautaneito.com 10 vuotta!

Post by On the worlds hands »

Siitähän tuli jo ilmoitus, että Pyhää savua 1986-1993 kirjaa ei tulla koskaan julkistamaan (tai oikeastaan saattamaan loppuun). Harmillista, mutta ei voi mitään. Powerslave-osion voisi toki päivittää, sehän kun kuuluu tuohon ensimmäiseen kirjaan.
Pertti Keinonen
Rautakansleri
Rautakansleri
Posts: 5391
Joined: Sun Jan 04, 2004 21:07
Location: Länsirannikko
Contact:

Re: Rautaneito.com 10 vuotta!

Post by Pertti Keinonen »

Iron Fist wrote:Eikö olisi jo aika hoitaa esim. analyysit Piece Of Mindista eteenpäin kuntoon. Powerslaven kohdalla on lukenut varmaan 7-8 vuotta että Tulossa... Toki Facebook ja muut somet ovat vieneet pysyvästi osan käyttäjistä, mutta ihmetyttää vähän että tältäkään osin ei kenelläkään moderaattoreista ole ollut motivaatiota kirjoittaa syväluotavaa arviointia kulta-ajan levyistä. Ehkä sillä tavalla voitaisiin taas herättää keskustelua henkiin.
Aavistuksen vaativasta sävystä huolimatta ihan asiallinen palaute. Korjaan käsityksen, että moderaattoreilla täällä foorumilla ei ole osaa eikä arpaa varsinaisen sivuston ylläpidon kanssa vaan tässäkin tapauksessa on pelkästään minun viitseliäisyydestä päivittäminen kiinni. Tällä hetkellä on niin kovasti tärkeämpää tekemistä, että en panosta sivustoon laskujen maksamista enempää. Tästä tulee edelleen joka kuukausi minulle kuluja parikymppiä, jotka olen ajatellut, että esim kirjan ostaneet fanit ovat etukäteen kustantaneet katteena. Valitettavasti suurin kiima näihin touhuihin on siis kadonnut, enkä sen vuoksi jaksa lähteä edes seuraavasta kirjasta vakavasti keskustelemaan. Jannen kanssa tällä viikolla viimeksi asiasta soiteltiin ja samaan lopputulokseen tultiin. Ennakkotilauksia tulisi todennäköisesti niin vähän, että hommasta ei saa taloudellisesti kannattavaa millään, ja monta vuotta autotallin nurkassa kirjalaatikot alkavat pidemmän päälle vituttaa.

Jos joku osaava, innokas ja luotettava fani haluaisi sivustoon tuottaa sisältöä niin aina otetaan vastaan. Analyysejä voi kyllä kirjoittaa muutkin, vaikka tyyli olisikin erilainen kuin Jannella. Iron Fist, rautakoura, otatko haasteen vastaan ;-)
Mitä ryppyisempi rusina, sitä makiampi maku!
eddieminator
Wimp
Wimp
Posts: 40
Joined: Wed Mar 31, 2004 21:07

Re: Rautaneito.com 10 vuotta!

Post by eddieminator »

Aika juossut taas aika huolella. Maiden Finlandin aikoina ja myös Rautaneidon alkuaikoina tuli pikkaisen kirjoiteltua. Vielä muistissa Ruotsin reissut Globenille ja Stadikalle 2003. Varsinkin stadion-reissun takastulomatkalla oli kova meno laivan kannella mankan ja ilmakitaroiden kanssa. Myös taidettiin laivakuullutuksilla meikäläistä ettiä Globenin keikkareissulla. Oh the good ol' days.

Viimeiset 8-9v ollut kyllä aika hiljaista meikäläisen osalta, kun kiinnostus Maidenin 2 edelliseen levyyn on aika nollissa. Sillon tällön kyllä tullut lueskeltua ja sen kirjasen lukaisin myös. Hienoa että foorumit ovat vieläkin pystyssä ja sakki täällä sekä keikoilla kokoontuu.
Hese
Maiden Venturer
Maiden Venturer
Posts: 5524
Joined: Tue Jan 06, 2004 17:25
Location: Vantaa

Re: Rautaneito.com 10 vuotta!

Post by Hese »

^Ei muuta kuin seuraavalla rundilla taas mukaan, Globenissa oli niin mukavaa!
eddieminator
Wimp
Wimp
Posts: 40
Joined: Wed Mar 31, 2004 21:07

Re: Rautaneito.com 10 vuotta!

Post by eddieminator »

Hese wrote:^Ei muuta kuin seuraavalla rundilla taas mukaan, Globenissa oli niin mukavaa!
Ensimmäinen ja viimeinen keikka kun mulla on ollut istumapaikat. Tosin pakko myöntää että oli niin heikko olo että pari biisiä taisin istua. Globenin vessan kävin ainakin laatoittamassa. :finger:
Alex Machine
Bad Ass MotherFucker
Bad Ass MotherFucker
Posts: 346
Joined: Sun Jan 04, 2004 22:46

Re: Rautaneito.com 10 vuotta!

Post by Alex Machine »

Long time no see. Tulin tänne etsimään infoa uudesta sinkusta, mutten kyllä löytänyt mitään. Mistä sen saa?

Ps. Kiitos vaan muisteloista minunkin puolestani. :finger:
Pertti Keinonen
Rautakansleri
Rautakansleri
Posts: 5391
Joined: Sun Jan 04, 2004 21:07
Location: Länsirannikko
Contact:

Re: Rautaneito.com 10 vuotta!

Post by Pertti Keinonen »

^no termos toudella pitkästä aikaa :-)

Sinkun kanssa on ollut todella kummallista peliä. Maidenrevelations spekuloi, että sitä ei fyysisesti taida Euroopasta saada mistään kaupasta. Jotkut ovat saaneet tilattua Best Buylta:

http://www.bestbuy.com/site/speed-of-li ... Id=4257301

Aika erikoista markkinointia noin isolta bändiltä. Luulis, että ennen perjantaita biisi on netissä.
Mitä ryppyisempi rusina, sitä makiampi maku!
Finnish Eddie
Taka-ampuja
Taka-ampuja
Posts: 1001
Joined: Tue Jun 13, 2006 21:05

Re: Rautaneito.com 10 vuotta!

Post by Finnish Eddie »

Jaahas onneksi olkoon laudalle/modelle sekä kaikille lautalaisille Maiden-soihdun uskollisesta kantamisesta kautta Rautaneidon historian :) . Kylläpäs aika rientää äkkiä. Itse olen viime vuosina kirjoitellut tänne harvakseen verrattuna alkuvuosiin kun olin nuorempi ja hullumpi :wink: ...
Post Reply