Anthrax

Keskustelua korkeakulttuureista, taiteesta ja lähinnä brutaalista jazz-musiikista.

Moderator: The Killer Krew

Ipe
Wanha Merimies
Wanha Merimies
Posts: 4374
Joined: Wed Jan 07, 2004 10:28

Post by Ipe »

Tälläistä tiedustelisin, että käytetäänkö 1000 Points of Hate biisissä levaria? Mielestäni eräässä kohdassa kuuluu selvä skrätsäys.
Lappis
Azazel
Azazel
Posts: 6218
Joined: Tue Jan 06, 2004 21:46
Location: Lahti

Post by Lappis »

^ Ei ainakaan livenä :twisted:
"To be alive is more than just breathing"
Makal
Paholainen
Paholainen
Posts: 730
Joined: Sat Oct 23, 2004 15:25
Location: Kuopio
Contact:

Post by Makal »

Tälläistä settiä oli ollut Melbournessa:

Among the Living
Got the Time
Caught in a Mosh
A.I.R
Madhouse
Antisocial
N.F.L
Deathrider
Medusa
In My World
Indians

Encore:

Be All End All
I'm the Man
Metal Thrashing Mad
A New Level (not whole song)
I Am the Law
Time8) Time on aika kova lisäys settiin. Toivottavasti se kuullaan ilosaaressa.
Lionheart
Viikonloppusoturi
Viikonloppusoturi
Posts: 251
Joined: Wed Jan 21, 2004 13:20
Location: Porvoo

Post by Lionheart »

^ Ei tiisös, aika helvetinmoinen setti! :shock: Uuh, pitäisiköhän sinne Ilosaareen yrittää...
Born To Lose - Live To Win
Ipe
Wanha Merimies
Wanha Merimies
Posts: 4374
Joined: Wed Jan 07, 2004 10:28

Post by Ipe »

^^ Kylläpä ne nyt vaihtaa tiuhaan tahtiin settilistaa :roll: Mutta ei pidä valittaa, toivottavasti ne "mun" biisit tulee sentään :wink:
Makal
Paholainen
Paholainen
Posts: 730
Joined: Sat Oct 23, 2004 15:25
Location: Kuopio
Contact:

Post by Makal »

Latasin koneelle ton Sydneyn bootlegin ja täytyy sanoa, että yllätyin kuinka hyvin Belladonna veti nuo kappaleet. Huomattavasti paremmin kuin Live Island Years-levyllä.
The Hellion
Berserkki
Berserkki
Posts: 823
Joined: Fri Jun 04, 2004 12:24
Location: Ilmajoki

Post by The Hellion »

Nyt muutaman biisin ladannut tätä paljon puhuttua Anthraxia ja kyllä iskee ja lujaa! Onkohan koko bändin tuotanto tälläisten biisien kuin Gaught In A Mosh, Among The Living ja Antisocial tyylistä? Mikähän olisi paras levy aloittaa tutustuminen, Among The Living kenties?
P.K.
Rautaneito Crew
Rautaneito Crew
Posts: 8076
Joined: Tue Jan 06, 2004 17:11
Location: Vantaa

Post by P.K. »

Ei ole koko tuotanto samanlaista kuin tuo kasari, ei todellakaan. Parhaat aloitukseen soveltuvat levyt on ne 80-luvun ja 90-luvun alun kamat (sanottu tässäkin topicissa varmaan pari kertaa? Sopii lukea edellisiä sivuja).
Fistful Of Metal (Ei ehkä aivan ensimmäiseksi kuitenkaan), Spreading the Disease, Among the Living, State of Euphoria, Persistence of Time. Ja sekä Sound of White Noise vielä menee tuohon.

Muista en osaa itse sanoa mitään, muuta kuin että tuo aivan viimeisin levy ei ollut mun mieleen ollenkaan. Eka biisi kova, muut ei lähellekään.
Lappis
Azazel
Azazel
Posts: 6218
Joined: Tue Jan 06, 2004 21:46
Location: Lahti

Post by Lappis »

^ Tossa on ihan hyvä teksti.

Uusimmalta löytyy tosin Safe Home, Black Dahlia ( Ihan tolokuton biisi, Benante vetää Anthraxin historian ensimmäisen blastbeatin! ) Ja muutama pirun kova veto. Tosin myös muutama heikompikin raita on päässyt mukaan mahtumaan. Ja tietty se jo mainittu ensimmäinen biisi eli What doesn't die. Saatanan kova biisi.

Osta kaikki, timangia joka ainoa levy ja puolustaa paikkaansa Anthraxin historiassa loistavasti.
"To be alive is more than just breathing"
Ipe
Wanha Merimies
Wanha Merimies
Posts: 4374
Joined: Wed Jan 07, 2004 10:28

Post by Ipe »

Muutamalla sanalla mainitsen tästä The Greater of Two Evils biiseistä. Eli mitkä toimivat paremmin uudelleen äänitettynä ja Bushin käsittelyssä.

Ensimmäiseksi täytyy mainita kannet, miksi vain harvat bändit käyttävät kartongista tehtyjä levynkansia? Kai se raha on se kuningas syy. Mielestäni tämä ovat paljon paremmat tatsiltaan ja muutenkin saan heti sellaisen käsityksen, että levyyn (ilman kuuntelua) olisi panostettu jotenkin enemmän. Upeat kannet on tehty. Mutta itse asiaan nyt eli vedän biisi biisiltä pienen arvioinnin.

Deathrider Tämä on itselleni uusi biisi, koska kyseistä levyä millä alkuperäinen biisi on niin en omista "vielä". Biisi käynnistyy upealla riffillä, Bushin tulkinta ei jätä ketään kylmäksi. Kaikki tietävät heti ensimmäisen biisiä kuunnellessa kuka on Bush miehiään!

Metal Trashing Mad Tämäkin biisi on itselleni uusi biisi. Rumpuintro käynnistää biisin loistavasti, Bushin kiljunta taustalla tekee selväksi, että levy ollaan tehty satalasissa. Kertosäe on kyllä sellaista liveaatelia, että kyllä tämän veijarin ääni (eli mun) taitaa loppua jo tähän biisiin jos tulisi setin alussa. Metal Trashing Maaaaaaaaaaaaaaaad!!

Caught in a Mosh Ennestään tuttu biisi mulle Among the Living levystä. Kyllä biisiin ollaan vedetty kyllä paljon tummemmilla ja raskaimilla soundeilla, kuin originaali. Se kyllä istuu biisiin, kuin nyrkki silmään. Livebiisien aatelia tämäkin! Mosh!

A.I.R Tämä biisi mielestäni toimii yhtä hyvin Belladonan tulkintana, kuin Bushin. Raskaimille soudeille erityiskiitos.

Among the LivingTämä biisi vie kyllä voiton tällä levyllä 100-0 alkuperäiselle! Kuin suoraan kauhuleffasta otettu alku, biisi räjähtää käyntiin, kuin miljoona volttia! Jumakauta biisin raskaille soundeille Ipemäinen kiitos! Täydellinen versio! Yeah! Yeah!

Keep it in the Family Ei perkele en jaksaisi toistaa itseäni jokaisessa biisissä niin en mainitse erikseen loistavista soundeista ja rankkuudesta, kun se kuuluu jokaisen biisiin. Tämäkin itselleni uusi biisi, mutta lähes suosikikseni noussut tämä biisi! Biisi isolla B:llä!

Indians No niin päästään Anthraxiin todelliseen kermaan, mutta mitä? Biisi häviää mielestäni alkuperäiselle kyllä aika selvästi. Belladonan tulkinta originalilla on kyllä jotain niin käsittämätöntä! Muutenkin se nopeus, biisi laahustaa mielestäni liikaa.

Madhouse Biisin alkuun olla lisätty uusia riffejä joten aluksi en ollut tuntemanikaan biisiä, mutta kun originaali riffi pamahtaa kehiin niin ei kenellekkään jää epäselväksi, että nyt ollaan hullujenhuonella! Loistava veto jälleen, voittaa alkuperäisen niinkuin lähes kaikki muut, muutamaa poikkeusta mukaanlukien.

Panic Metallican jonkun biisin ja Gung-Ho pikku broidi? Ei vaan ihan Panic! Tuplabasarit ulvovat biisissä mukavasti. Uusi biisi itselleni, kyllä täytyy sanoa, että levyllä on vain kympin biisejä! Kyllä ne oman äänensä antaneet fanit tietävät mikä on parasta Anthraxia! Muuten olisi kiva tietää Lappis sun biisit mitä aikoinaan äänestit levylle? Erityisplussa loistaville sooloille.

I am the Law Ei jätä kenellekkään selväksi, kuka määrää täällä! Tässä biisissä on jotan mitä monet monet 90 ja 2000-luvun bändit ovat vain yrittäneet saada itselleen, se fiilis, yhteensoitto ja loistava kertosäe! *Laittaa Anthaxin lasit lukolliseen kaappiin*

Belly of the Beast Tuntematon biisi tämäkin itselleni, taitaa Benate ja McBrain olla hyviäkin kavereita, kun lehmänkellot soivat kummallakin jossakin biiseissä.. Heh.. Jumakauta mikä filli Benatelta biisin alkuvaiheillla! Suhteellisen rauhallinen biisi, kun vertaa aiempiin biiseihin. "Welcome to the Belly of the Beast". Loistava biisi!

Nice Fuckin Life Biisi kertoo tämän päivän fiiliksestäni töissä ollessani. Muutenkin tämä biisi ja Maidenin Angel and the Gambler soi tuhatta ja sataa päässäni tänään töissä.

Be All End All Uusi biisi itselleni, Jumakauta mikä riffi, nämä on hunajaa mun korville! Vittu kohta lopetan analsyysini tekemisen ja annan kaikille biiseille kympin. Parempaa luettavaa se, kun tekstini.

Gung-Ho Sellaisella riffillä lähtee käyntiin, Benate kyllä polkee tuplia koko biisin sellaisella fiiliksellä ja vauhdilla, että Tommiakin heikottaa. Vittu pää menee biisin tahdissa ainakin satakertaa sekunissa, . Täytynee varata lääkärinaika itelleni heti maantaiksi tulevan keikan jälkeen. FIGHT, FIGHT, FIGHT!

Jätän bonus levyn ensi kertaan, mutta nyt vain ihan yleisesti levyn biiseistä. Listaan alle vain yksinkertaisesti ranskalaisilla viivoilla, että mitä kannattaa kuunnella näin päälimmäisenä ekaa kertaa, kun levyn panee koneeseen.

- John Bush!
- Riffit, tunkkaiset, raa'at, tummat, raskaat.
- Soundipuoli näin yleisesti
- Bändin meno ja soittotaito!
- Miten erinlaisia vetoja saadaan, kun pistetään pojat studioon kahdeksi päiväksi pelkällä kaljalla ja pornolla.
- No joo.. jätetään tähän. Kuuntelijat voivat itse kyllä rauhassa miettiä mitä levystä jää käteen parin kuuntelun jälkeen. Soon moro![/b]
Ipe
Wanha Merimies
Wanha Merimies
Posts: 4374
Joined: Wed Jan 07, 2004 10:28

Post by Ipe »

Herätellääs tätäkin topicia vähän! Eli annan sanani The Greater of Two Evilsin Bonus Cd:lle.

Lappiskin voisi vähän hehkutella Anthraxia taas, muuten pääsee unohtumaan 8)

Anthax Eli riffihän pamahtaa heti kehiin, Ian pistää vähän soolon poikasta heti alkuun ei tavanomaista Iania. Biisi lähtee käyntiin basson ja fillin kautta, rässiriffejä satelee. Jotenkin tämä biisi muistuttaa vähän Lone Justicea ajoittain? Kyllä nää uudelleentehdyt biisit voittavat alkuperäisen melkeinpä 66-0. Taattua Anthraxia!

Lone Justice Tämä niitä biisejä joita en kertakaikkiaan voi sietää Belladonan ulvomana. Alkuperäinen kuullostaa melkeenpä raiskaukselta tähän verrattuna. Eli alkuperäisen melkeenpä aina skippasin, mutta tätä en! Uudelleen äänitettynä tähän ollaan saatu ihan erillainen fiilis ja jätetty kissanraiskaus huudahtelu väliin. Periaatteessa tässä on kaikki mitä hyvältä biisiltä vaaditaan eli: Bridget, Pre-Chorukset ja vielä viimeinen huipentuma eli Chorus. Taattua Anthaxia!

In My World Hiukan rauhallisempi alku, kuin muissa levyn biiseissä. Hitaasti mennään, mutta kyllä lopulta päästään vauhtiin. Bridge osuus biisissä on kyl helkkarin hyvä! I'm not afraid huudot on kyl helvetin hyvät!

Muuten onkos tämä bonus cd:n biisit myöskin fanien äänestämiä? Jos on niin PALJON loistavaa kamaa on jäänyt pois.

No perkule meikä heittää tähän syssyyn samalla ne biisit joille olisin antanut ääneni tälle julkaisulle. Laitan 14 biisiä eli saman verran mitä oikealla levyllä on, Bushin aikaista tuotantoa ei oteta mukaan. Biisien järjestyksillä ei ole merkitystä. Aika turhia nämä listaukset, mutta menkööt!

1. A.I.R
2. Among The Living
3. Deathrider
4. Keep it in the Family
5. Indians
6. The Enemy
7. Armed And Dangerus
8. Medusa
9. Gung-Ho
10. Be All End All
11. Caught In A Mosh
12. Time
13. Madhouse
14. I'am the Law

Kyllä tuostakin jää puututtumaan biisejä, mutta minkäs teet.
Lappis
Azazel
Azazel
Posts: 6218
Joined: Tue Jan 06, 2004 21:46
Location: Lahti

Post by Lappis »

^ Kyllä ne bonuslevyn biisitkin ovat fanien äänestämiä. Toi In My World kyllä on käsittämättömän hyvä Bushin vetämänä. Ja noilla saundeilla...ai saatana. Muistan ihan ku eilisen ku kuulin In My Worldin ekaa kertaa 90-luvun alussa. Oli silloin jo tajunnanvievä biisi. Ianin alkupuheet jotenkin kolahti ja lujaa. Harmi, että niitä ei ole tässä uusintavedossa.

Ei kait se liene mahdollista Ipe, etä joltain pääsee muka unohtumaan se fakta, että Mr. Lappis diggailee jonkin verran Anthraxista?! 8)

Mä en muuten enää muista niitä biisejä, mitä itse aikanaan äänestelin. Tietty perusvedot eli Caught in a mosh, I am the law ja Indians. Noi nyt tietenkin.

Gung-Ho oli myös mun listalla, samoten Medusa. Time-biisiä taisin myös äänestää, samoten Be All, End All-biisiä. MadHouse, Metal Thrashing Mad ja N.F.L

Muita en kyllä nyt muista
"To be alive is more than just breathing"
Ipe
Wanha Merimies
Wanha Merimies
Posts: 4374
Joined: Wed Jan 07, 2004 10:28

Post by Ipe »

Sehän on tällä sitten selvä. Lisää olisi biisejä voinut bonus levyllä, mitään muuta "negatiivista" ei ole sanottavana.

Enään 24 päivää niin räjähtää tajunta!
tsorl
Sateentekijä
Sateentekijä
Posts: 2339
Joined: Wed Jan 21, 2004 12:01

Post by tsorl »

Juhannusyönä näkyy muuten Neloselta John Carpenterin Ghosts Of Mars -filmi (K-18 ). Ja soundtrackistahan vastaa suurilta osin Anthrax.

On huhujen mukaan muutenkin "hyvä" scifi/gore/kauhuleffa kaikin puolin, muistakaahan tsekata. 8)
Gandalf carries the magic staff
Divides the armies in half
In the deeps of Helm's they engage in battle
So insane it'll make you rattle
Ipe
Wanha Merimies
Wanha Merimies
Posts: 4374
Joined: Wed Jan 07, 2004 10:28

Post by Ipe »

Kiitos tiedosta! Täytyy vähintään nauhoittaa se leffa.

Edit. http://www.imdb.com/title/tt0228333/ Ei ole mitään erikoista arvostelua saanut ja pääosassa Ice Cupe. No Anthraxia odotellessa.
Hammer
Wanha Merimies
Wanha Merimies
Posts: 4137
Joined: Wed Jan 07, 2004 19:02
Location: Jyväskylä

Post by Hammer »

Lappis wrote:Toi In My World kyllä on käsittämättömän hyvä Bushin vetämänä. Ja noilla saundeilla...ai saatana.
Tähän ei voi muuta kuin komppailla. Levyltä olin kuullut kaiken muun paitsi bonusbiisit, kun kävin sen kaupan hyllyltä poistamassa. In My World oli se biisi joka lopullisesti räjäytti tajunnan, kun sen ensimmäistä kertaa kuulin. Bush vetää todellakin asenteella ja kertsi saa kylmät väreet aikaan joka kerralla. Kännissä tulee hoilattua mukana välillä liiankin kanssa.
P.K.
Rautaneito Crew
Rautaneito Crew
Posts: 8076
Joined: Tue Jan 06, 2004 17:11
Location: Vantaa

Post by P.K. »

tsorl wrote:Juhannusyönä näkyy muuten Neloselta John Carpenterin Ghosts Of Mars -filmi (K-18 ). Ja soundtrackistahan vastaa suurilta osin Anthrax.

On huhujen mukaan muutenkin "hyvä" scifi/gore/kauhuleffa kaikin puolin, muistakaahan tsekata. 8)
On kyllä harvinaisen paska leffa. Ei kyllä ihan heti pysty käsittämään että John Carpenter olisi tuon sontakasan ohjannut.
Ipe
Wanha Merimies
Wanha Merimies
Posts: 4374
Joined: Wed Jan 07, 2004 10:28

Post by Ipe »

Noniin kävi klassiset eli nukahdin sohvalle leffaa katsellessa. Oli niin tylsää katseltavaa, että uni tuli väkisin silmään.

Joku leffan kattonut muistatko mitä Anthraxin biisejä siinä soi?
Baldrick
Viikonloppusoturi
Viikonloppusoturi
Posts: 256
Joined: Sat May 07, 2005 20:17
Location: Vaasa

Post by Baldrick »

Itel on bändiltä levy Percistense of time ja sen levyn lyriikoista sais kokonaisen kirjan aikaseksi kun ovat niin pitkiä :D ihan ok kamaa..
Uudempi kama ei kolahda enään,se kuulostaa jo liian jenkiltä ja itse en ole koskaan ollut mikään jenkkihevin ylin ystävä,enemmän menee sitten tonne Britannian puolelle.
Savatage-Thorazine shuffle-
Ipe
Wanha Merimies
Wanha Merimies
Posts: 4374
Joined: Wed Jan 07, 2004 10:28

Post by Ipe »

Tutustuppa Persistence of Timen aikasempaan kamaan eli 80-luvun kamaan. Varsinkin levyt
Spreading The Disase ja Among The Living ovat sellaisia tajunnan räjäyttäjiä, että alta pois.

Toki samaan syssyyn voit hankkia parhaan uudelleen äänitetyn fanien äänestämän kokoelman eli
The Greaters Of Two Evilin. Jumakauta mitkä soundit levyllä ja Bushin laulanta.
Pesee Belladonan alkuperäiset tulkinnat 99-0.

np. Anthrax - Be All End All
The Hellion
Berserkki
Berserkki
Posts: 823
Joined: Fri Jun 04, 2004 12:24
Location: Ilmajoki

Post by The Hellion »

Ipe wrote:Noniin kävi klassiset eli nukahdin sohvalle leffaa katsellessa. Oli niin tylsää katseltavaa, että uni tuli väkisin silmään.

Joku leffan kattonut muistatko mitä Anthraxin biisejä siinä soi?
Laitoin nauhalle ja katsoin äsken, aika kömyinen leffa. Ilmeisesti oli oikein leffaa varten tehty ihan omat biisinsä. Ei ollut laulua ollenkaan missään mutta kyllä musiikin Anthraxksiksi tunnisti. Lopputeksteissäkin luki vain että musiikista vastasi Anthrax ja sekä John Carpenter.
Baldrick
Viikonloppusoturi
Viikonloppusoturi
Posts: 256
Joined: Sat May 07, 2005 20:17
Location: Vaasa

Post by Baldrick »

Pitää laittaa korvan taakse aiemat Anthrax levyt 8)
Savatage-Thorazine shuffle-
poolrules
Veriveli
Veriveli
Posts: 5443
Joined: Tue Jan 06, 2004 20:09
Location: Back in the Village

Post by poolrules »

Ipe wrote: Pesee Belladonan alkuperäiset tulkinnat 99-0.
Tuostakin voi olla montaa mieltä. Esim. Metal Thrashing Mad:ssa Belladonna pistää Bushia pataan 666-0.

edit: Jep, belladonnan vetoa tarkoitin, ja muistaakseni Neilkin vetää tuon ihan mainiosti.
Last edited by poolrules on Sat Jun 25, 2005 18:17, edited 1 time in total.
Hammer
Wanha Merimies
Wanha Merimies
Posts: 4137
Joined: Wed Jan 07, 2004 19:02
Location: Jyväskylä

Post by Hammer »

poolrules wrote:
Ipe wrote: Pesee Belladonan alkuperäiset tulkinnat 99-0.
Tuostakin voi olla montaa mieltä. Esim. Metal Thrashing Mad:ssa Belladonna pistää Bushia pataan 666-0.
Metal Thrashing Madin laulaa alunperin kylläkin Neil Turbin. Taisit kuitenkin tarkoittaa Belladonnan laulamaa live-versiota kyseisestä biisistä, vai?
Ipe
Wanha Merimies
Wanha Merimies
Posts: 4374
Joined: Wed Jan 07, 2004 10:28

Post by Ipe »

poolrules wrote:
Ipe wrote: Pesee Belladonan alkuperäiset tulkinnat 99-0.
Tuostakin voi olla montaa mieltä. Esim. Metal Thrashing Mad:ssa Belladonna pistää Bushia pataan 666-0.
Niin onhan näitä poikkeuksia toki, jos Bush mielestäni voittaisi Belladonan aina niin olisin laittanut 100-0. Näitä poikkeuksia on esim. Indians. Sen Belladona kyllä vetää kirkkaasti paremmin ja alkuperäinen versio on parempi.

Lone Justice on taas sellainen biisi mitä en voi sietää Belladonan kanssa, kissanraiskausta sanon minä. Taas Bushin käsittelyssä biisi on aivan erillainen, tykimmät soundit ja Bush!

Toistan vähän itseäni. Mietteitä eri biiseistä voi lukea ylempääkin.
Post Reply