Queensrÿche

Keskustelua korkeakulttuureista, taiteesta ja lähinnä brutaalista jazz-musiikista.

Moderator: The Killer Krew

Levy?

Queensrÿche
3
3%
The Warning
8
7%
Rage For Order
1
1%
Operation: Mindcrime
96
80%
Empire
6
5%
Promised Land
1
1%
Hear In The Now Frontier
0
No votes
Q2K
1
1%
Tribe
0
No votes
Operation: Mindcrime II
4
3%
 
Total votes: 120

NightTrain
Viikonloppusoturi
Viikonloppusoturi
Posts: 298
Joined: Tue Jan 06, 2004 19:18
Location: Joensuu

Queensrÿche

Post by NightTrain »

Kyseisestä pumpusta ei täällä taida vielä olla puhuttu mitään... Eli siis vanhan kaavan mukaan olisi mukava kuulla mielipiteitä yhtyeestä ja sen tuotannosta.

Itse olen kokonaisina levyinä bändiin tutustunut vain Operation: Mindcrimen verran. Eipä olisi aikaakaan muuhun riittänyt, sillä koko kesäkuun musiikin kuunteluun käyttämäni aika meni suurin piirtein mainitun levyn loistavuuden ihmettelemiseen. Jos olen oikein käsittänyt niin Mindcrime on Rychen tuotannon selvästi suurin helmi, mutta mitä levyä kannattaisi seuraavaksi kokeilla?
Kissa on isompi kuin päästäinen.
poolrules
Veriveli
Veriveli
Posts: 5443
Joined: Tue Jan 06, 2004 20:09
Location: Back in the Village

Post by poolrules »

Omasta hyllystä löytyy Opertation: Mindcrimen lisäksi Empire ja Rage for Order. Molemmat loistolevyjä, eivät kalpene edes OM:n edessä. Joten niihin ainakin kannattaa tutustua. Geoff Tate on yhtään liioittelematta varmasti yksi parhaita vokaalisteja koskaan.

Uudempaan matskuun en ole jaksanut/uskaltanut tutustua, kun sen verran paljon sitä on haukuttu.
Limelight
Hang-Around
Hang-Around
Posts: 180
Joined: Thu Jan 08, 2004 20:15
Location: Sotkamo

Post by Limelight »

Ennen kuin Maso ehtii tänne hehkuttamaan, niin sanonpa että Operation: Mindcrime on ehkä kaikkien aikojen paras levy. Ja muutenkin koko tuotanto aina tonne Promised Landiin asti on aivan priimaa. Geoff Tate on puolijumala laulajien joukossa.
"Soita niin että niiltä menee korvat!"
tsorl
Sateentekijä
Sateentekijä
Posts: 2339
Joined: Wed Jan 21, 2004 12:01

Post by tsorl »

Warningista Empireen ihan ässäkamaa, myöhempää en ole kuullut ollenkaan (liekö väliksikään?). Paras noista neljästä Empire.

Live-dvd Operation Livecrime kannattaa myös hankkia, jos Mindcrime iskee. Koko levy soitetaan livenä asianmukaisten rekvisiittojen kanssa ja kylläpä vaan toimii. Livefiilis ei tosin kotisohvalle asti välity (yleisöä kuuluu lähinnä biisien välissä) ja soundit on tässäkin Rÿchemäisen kliiniset mutta tämmöisenä audiovisuaalisena pakettina kuitenkin aika huikea.
Gandalf carries the magic staff
Divides the armies in half
In the deeps of Helm's they engage in battle
So insane it'll make you rattle
Maso
Roudari
Roudari
Posts: 407
Joined: Fri Jan 09, 2004 12:26
Location: Hellsinki
Contact:

Post by Maso »

*hieroo käsiään* *Asettelee The Warning levyn soittimeen*

Mä olen jo niin moneen paikkaan bändiä hehkuttanut, että loppuu voimat kesken ja moni tältäkin laudalta on niitä lukenut (mm. Maiden Finlandissa), joten jätän nyt lyhyen kaavan mukaan vastaukseni. Kyseessähän on kiistatta SE bändi kun puhutaan melodisesta metallista progevaikutteilla maustettuna. Eka EP (Queen Of The Reich) on ihan hyvää periaatteessa perusheavyä sen ajan hengen mukaan, mutta itse hyppäsin 'rÿchen kelkkaan The Warning levyn myötä ja se oli menoa, olin myyty, lopullisesti. Geoff Tatesta, joka on muuten todella mukava heppu, tuli välittömästi puolijumala ja meni laulajien top-listalle että napsahti. Ja voi äiti parkaa kun silloin yritettiin falsetilla laulaa Take Hold Of The Flamen mukana (edelleen yksi suosikeistani).

Vaan enpä tuolloin vielä tiennyt mitä oli tuleva. Erittäin hyvän, erilaisen, kokeilevan ja ehkä bändin progeimman (makuasioita sanoi Maso kun Nallen korkkas) levyn Rage For Orderin jälkeen lyötiin pöytään sellainen täyslaidallallinen, että sitä ihmetellään vieläkin. Operation:Mindcrime on levy on Pakko löytyä jokaisen vähänkään heavyyn kallellaan olevan henkilön levyhyllystä. Itselläni on puhki kulunut 2 vinyyliä sekä toinen CD on menossa, mitään rikkomatta vaan täysin käytössä. Operation:Mindcrime on hieno, se on kaunis, se on uljas, se on taiteellinen, sen tarina on upea ja koskettava, se toimii kokonaisuutena mutta jokainen biisi voisi toimia singlenä yksistäänkin -- O:M ON TÄYDELLINEN. Levyltä ei löydy yhtään väärää kohtaa, ei nuottiakaan "väärässä" paikassa ja sitten kaiken kukkuraksi hra. Tate on ainoastaan parantunut, kypsynyt, miehistynyt menettämättä lainkaan siitä alun innostusta, vaan korkealla mennään mutta voimalla. Mies ei piipitä vaan laulaa tunteella sitä kuuluisaa "munaa" unohtamatta. Tämä levy on siis yksi suurista merkkipaaluista heavyn historiassa mutta myös murheenkryyni bändille. Aina uutta levyä julkaistessa, sitä verrataan, ja aina tullaan vertaamaan, tuohon mestariteokseen. Mindcrime jatko-osaa on odotettu niin fanien kuin varsinkin levy-yhtiön taholta ja paineet ovat taatusti kovat. Ei, sitä ei koskaan tulekaan, sanoivat Geoff ja Scott Rockenfield(drums) kuin yhdestä suusta (hotelli Kämppi 27.5.2003).

Seuraava levy Empire on oikeastaan hienoa jatkumoa bändiltä, paras mahdollinen jatko, kuten mainitsin tuon ongelman -- miten jatkaa tuollaisen teoksen jälkeen. Erittäin hieno levy ja hieman erilainen Mindcrimeen verrattuna mutta selkeästi yhdistettävissä ja tunnistettavissa 'rÿchen levyksi. Empiren jälkeen tuli vielä Promised Land joka oli hyvää ja jälleen kokeellisempaa kamaa, kunnes valitettavasti alkoi bändin alamäki. Tuli miehistövaihdoksia, yritettiin "uusia" tyylejä, kuten grungea 5-10 vuotta myöhässä ja menestys laski totaalisesti tason myötä. Livenä bändi jatkoi kuitenkin tasollaan ja siitä todisteina livelevyjä ja dvd yms.

Mitäs nykyään? Viimeisin levy Tribe on selkeä nousu 90-luvun lopun suosta. Se ei yllä 84-94 vuosien tasolle mutta on selkeästi menossa oikeaan suuntaan. Sanoituksia vaivaa pienehkö post-911 syndrooma mutta ei onneksi paljoa. Suurin ongelma varmaan bändin logon Trirÿchen raiskaaminen omituiseen harakkamuotoon :(

Discografia:
Queen Of The Reich (EP) '83
The Warning '84
Rage For Order '86
Operation:Mindcrime '88
Empire '90
Promised Land '94
- - - -
Hear In The Now Frontier '96
Q2K '00
- - - -
Operation Livecrime '01
Live Evolution '01
Tribe '03
+ kokoelmia

Kaikkia muita Setä suosittelee suuresti paitsi noi viivojen välissä olevat.
I'm a father, brother, lover to all you sisters of sin
Iron Constable
Crusader
Crusader
Posts: 7990
Joined: Tue Jan 06, 2004 15:13
Location: Bay Area, Southern Finland

Post by Iron Constable »

Kiitos Maso ! Komppaan hyvin pitkälle ja säästän näin itseltäni kirjoittamisen vaivaa :D

Itse näin aikoinaan Queen of the Reich-videon jossain Sky Channelilla ja se oli menoa. Kun Tate kiljaisi kertosäkeessä biisin nimen, mietin vielä viikon päästä, miten tuo on mahdollista.

Koko tuotanto välillä 1983-1990 on loistavaa/hyvää. Joukosta erottuvat täydellinen Operation Mindcrime (juu, MINÄKIN olen sitä mieltä), melkein täydellinen The Warning ja piirun verran näitä kepeämpi Empire. Rage for Order oli hieman liian kokeileva makuuni, silti hyvä. Kuten ekat julkaisut yleensäkin, eka EP on enimmäkseen mielenkiintoinen, muutamalla helmellä höystettynä.

Sitten tapahtui jotain ? Hankin taannoin levyt Promised Land ja Hear in the Now Frontier. Ensin mainitun kuuntelin kahteen kertaan ja tuon jälkimmäisen kertaalleen. Voisin jopa luopua niistä. Ei ole sama bändi ei. Ihan outoa kamaa. Uudempia ei sitten ole huvittanutkaan hankkia.

Minulle bändi periaatteessa loppui Empireen, mutta on alkutuotantonsa perusteella ikuisesti yksi suurista suosikeistani. Erikseen täytyy vielä mainita tuo Operation:Livecrime, joka on mainio liveotos loistavasta levystä.

Niin, NIGHTRAIN, osta seuraavaksi THE WARNING. Kun olet sen sulatellut niin EMPIRE.

Muuten Maso, eikös Ryche pukannut juuri ulos akustisen liven ? Taisin jossain lukea jopa arvostelun. Jos löydän, pistän linkin tähän.

The Art of Live ->http://www.revelationz.net/index.asp?ID=1194

Aika murskaava arvostelu ja jatkeena oleva lukijan kommentti on suorastaan, surullista luettavaa. Periaatteessa kirjoittaja olisin voinut olla minä. On ikävä jos jostain laulajasta joutuu sanomaan, että hän OLI hyvä :cry:
Nykyään melkein kaikki on jännää.
Don Dokken
Peräruiske
Peräruiske
Posts: 64
Joined: Fri Feb 13, 2004 9:16
Location: Lahti

Post by Don Dokken »

Onhan se Operation Mindcrime orkesterin ehdottomasti paras tuotos, ei kuitenkaan mielestäni läpeensä täydellinen, sillä en ole ikinä tajunnut Spreading The Diseasen tai Speakin pointtia. Kaipa ne sitä tarinaa eteenpäin kuljettavat, mutta biiseinä ne ovat kyllä aika joutavanpäiväisiä, eikä missään nimessä The Missionin taikka Breaking The Silencen tasolla. Siitä kyllä levy ansaitsee kehut 7th Sonin tavoin, että vaikka kyseessä onkin teemalevy, niin lähes kaikki biisit toimivat myös yksittäisinä tapauksina. Ei tietenkään ne minuutin mittaiset välipalat..

Muista orkesterin tuotoksista omat suosikkini ovat kyllä sitten Promised Land ja Hear In The Now Frontier. Promised Landin ainoat heikoimmat lenkit ovat Out Of Mind, josta ei saa minkäänlaista otetta sekä Disconnected, joka on meikäläisen makuun hieman liian Rage For Ordermaista art for art's sake-kolistelua. Mutta loput ovatkin täyttä asiaa, suurimpana suosikkina One More Time. Eipä tuota levyä tosin olisi varmaan hevi-genren alle luokiteltu, ellei esittäjän nimi olisi ollut Queensrÿche.. Mutta meikäläiselle kolisee paljon paremmin, kuin esim. Queen of The Reich, joka periaatteessa voisi olla suoraan plokattu joidenkin judasmanowarpriestien tai vastaavien pelleviritysten kataloogista. Hear In The Now Frontierilla eniten tökkii se tunkkainen soundi, mutta sekään ei pysty peittämään etunenässä esim. Sign Of The Timesin, The Voice Insiden, You'n taikka Spoolin erinomaisuutta biiseinä.

Empire kuulosti meikäläisen korviin jotenkin niin steriililtä ja hengettömältä, vähän tuli mieleen Rush, joka ei myöskään ole koskaan meikäläiselle ihmeemmin pudonnut. Q2K:n lainasin aikoinaan kirjastosta, mutta eipä sitä kovin montaa kertaa jaksanut kuunnella. Tribeä ei ole vielä käsiin sattunut.
tsorl
Sateentekijä
Sateentekijä
Posts: 2339
Joined: Wed Jan 21, 2004 12:01

Post by tsorl »

Maso wrote:...Mindcrime jatko-osaa on odotettu niin fanien kuin varsinkin levy-yhtiön taholta ja paineet ovat taatusti kovat. Ei, sitä ei koskaan tulekaan, sanoivat Geoff ja Scott Rockenfield(drums) kuin yhdestä suusta (hotelli Kämppi 27.5.2003).
Kyllä kusettivat setää pahemman kerran. Nimittäin.
queensryche.com wrote: FOR IMMEDIATE RELEASE

QUEENSRYCHE FALL TOUR, PRESENTED BY VH1 CLASSIC, TO FEATURE PERFORMANCE OF LEGENDARY ALBUM 'OPERATION:MINDCRIME' IN ITS ENTIRETY ALONG WITH FULL, ENHANCED PRODUCTION INCLUDING LIVE ACTORS

A GREATEST-HITS SET WITH LIVE STRINGS ALSO PLANNED

BAND WILL ALSO DEBUT PORTION OF MUSIC FOR UPCOMING SEQUEL STUDIO ALBUM TENTATIVELY TITLED 'OPERATION:MINDCRIME II'

Art rock pioneers Queensryche will perform the classic album 'Operation:mindcrime' in its entirety on the upcoming fall 2004/winter 2005 tour, which is being presented by VH1 Classic. A "greatest hits" set will open each show, and at the end of the night there will be a preview of the upcoming Sanctuary Records release 'Operation:mindcrime II,' the working title of the long-awaited, eagerly desired sequel to the groundbreaking concept album. Audiences will be blown away by the Surround Sound audio setup on the tour.

Vocalist Geoff Tate, guitarist Michael Wilton, guitarist Mike Stone, bassist Eddie Jackson and drummer Scott Rockenfield will open each show with a "greatest hits" set ending with the smash "Silent Lucidity." Local orchestra string sections will perform with the band in select cities. Michael Igor Delassandra, formerly an official composer for the Vatican, will accompany Queensryche and perform on keyboards.

“The band is so excited to be performing 'Operation:mindcrime' in its entirety again after not having done this in 15 years," says Tate. "We are presenting it in a whole new way that finally does justice the intricacies of the story and the personalities of the characters.”

'Operation:mindcrime' will be recreated in full with enhanced production. Live actors will embody the fascinating characters of this chilling tale -- interacting both on stage and off. Vocalist Pamela Moore, who toured with Queensryche recently, will be back to provide the vocals of the album's pivotal character, "Sister Mary." New video footage will be incorporated as well. Queensryche also performed 'Operation:mindcrime' in its entirety in 1990-91, but this time around new and expanded video footage will be used. Fans who saw the show in 1990-91 will enjoy a more vivid experience this time.

One of the most exciting parts of each concert will certainly be the finale -- the preview of 'Operation:mindcrime II.' Fans have wanted a sequel ever since 'Operation:mindcrime' exploded and earned the band critical acclaim and commercial success. In particular, fans have always asked one burning question in relation to the 'Operation:mindcrime' plot: "Who killed Sister Mary?" The new album, scheduled for release in 2005, will address that question.
Jaa-a. Onpahan ainakin rima tarpeeksi korkealla. Jos tuon levyn nimittäin kusevat, niin taitaa hc-rÿchefanien pitkä pinna loppua aika tasan siihen. Odotellaan...
Gandalf carries the magic staff
Divides the armies in half
In the deeps of Helm's they engage in battle
So insane it'll make you rattle
Alex Machine
Bad Ass MotherFucker
Bad Ass MotherFucker
Posts: 346
Joined: Sun Jan 04, 2004 22:46

Post by Alex Machine »

Enpä muuta näin aamutuimaan jaksa kommentoida, mutta Art of Liven haukkuihin en yhdy. Ei se nyt mikään Livecrime tietysti ole, mutta varsinkin dvd:ltä oikein mukiinmenevää kamaa. Eikä se IC ole akustinen live, mitä nyt pari biisiä akustisena soittavatkin.
Iron Constable
Crusader
Crusader
Posts: 7990
Joined: Tue Jan 06, 2004 15:13
Location: Bay Area, Southern Finland

Post by Iron Constable »

^Juu, eihän siellä ollut kuin kaksi akustista viritystä, enpä ole jaksanut viritellä tekstiäni alkuinnostuksen jälkeen.
Nykyään melkein kaikki on jännää.
Maso
Roudari
Roudari
Posts: 407
Joined: Fri Jan 09, 2004 12:26
Location: Hellsinki
Contact:

Post by Maso »

tsorl wrote:
Maso wrote:...Mindcrime jatko-osaa on odotettu niin fanien kuin varsinkin levy-yhtiön taholta ja paineet ovat taatusti kovat. Ei, sitä ei koskaan tulekaan, sanoivat Geoff ja Scott Rockenfield(drums) kuin yhdestä suusta (hotelli Kämppi 27.5.2003).
Kyllä kusettivat setää pahemman kerran. Nimittäin.
Tai sitten se olin juuri minä joka käänsi setien päät, kun niin nätisti pyysin haastattelun jälkeen. Tuo oli vaan virallinen kanta, joka piti haastikseen laittaa 8)
I'm a father, brother, lover to all you sisters of sin
Tomzah
Peräruiske
Peräruiske
Posts: 50
Joined: Wed Jan 14, 2004 12:11
Location: Lahtiz

Post by Tomzah »

Blabbermouth.net
QUEENSRŸCHE Singer: The Door Is Open For DEGARMO To Contribute To 'Mindcrime II'

Blabbermouth uutisoi että kitaristille olisi takaportti auki.

Tästähän voi tulla vielä jotain.


http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... emID=25427
this is who we are . the time is near
Limelight
Hang-Around
Hang-Around
Posts: 180
Joined: Thu Jan 08, 2004 20:15
Location: Sotkamo

Post by Limelight »

No ohhoh. Meinaavatkohan herrat vanhoilla päivillään rueta sitten vääntämään ihan wanhaa kunnon kasariheviä Mindcrimen tyyliin? En ole kyllä ihan varma haluanko kuulla tuota jatko-osaa sitten kun se ilmestyy. Alkuperäinen Mindcrime nyt alkaa mulle jo olemaan lähes pyhä asia. Mutta tuo kiertue vaikuttaa kyllä äärimmäisen mielenkiintoiselta, mutta tietysti se on vaan Jenkkilässä joten fuck that! :evil:
"Soita niin että niiltä menee korvat!"
Shogun
Roudari
Roudari
Posts: 462
Joined: Wed Jan 07, 2004 22:03
Location: Helsinki
Contact:

Post by Shogun »

No olihan DeGarmo jo Tribellakin, eikä todellakaan vakuuttanut... Mahdoton uskoa, että niin monen huonon levyn ja yleisen taantumisen jälkeen bändi taas yhtäkkiä jostain löytäisi uuden vaihteen ja saman inspiraation, kuin silloin joskus. Toivossa on hyvä elää...
"You'll never hear Maiden on U.S. radio, MTV and certainly never see them in a reality show."
- Bruce Dickinson on Ozzfest
Maso
Roudari
Roudari
Posts: 407
Joined: Fri Jan 09, 2004 12:26
Location: Hellsinki
Contact:

Post by Maso »

^ Siis vaikutti jopa parissa biisissä Tribellä. Mike Stone veti kuitenkin suurimman osan.
I'm a father, brother, lover to all you sisters of sin
Hammer
Wanha Merimies
Wanha Merimies
Posts: 4137
Joined: Wed Jan 07, 2004 19:02
Location: Jyväskylä

Post by Hammer »

Nostetaanpa tämä topic taas pinnalle. Kuuntelin juuri ensimmäistä kertaa joululahjaksi saamaani Operation:Mindcrimea, ja olihan mahtava elämys. Täytyi kuunnella kaksi kertaa putkeen, oli niin kovaa kamaa. Nyt en enää ihmettele pätkääkään, että mistä Queensryche on tullut tunnetuksi. Geoff Taten laulusuoritus on mielestäni aivan uskomaton tällä albumilla, mies nousi hetkessä minun listoillani parhaiden vokalistien joukkoon. Loistavia biisejä on levy täynnä, mutta Suite Sister Mary nousi levyn ykkösbiisin paikalle kahden ensimmäisen kuuntelun jälkeen. Aiemmin olin kuullut ko.levyltä vain I Don't Believe In Loven ja Eyes Of A Strangerin, loistobiisejä toki molemmat. Siltikään en osannut odottaa tältä levyltä näin paljoa, joten se yllätti minut todella positiivisesti. Q2k:n ollessa ennen ainoa Queensrycheltä omistamani studio-albumi, ei mielenkiinto bändiä kohtaan ollut huipussaan. Viime kesänä hankkimani Best Of kokoelma tosin lupaili bändin osaavan tehdä loistavaakin musiikkia. Operation: Mindcrime tulee nyt viihtymään soittimessa pitkään, mutta tulevaisuudessa hankin takuulla vielä nuo bändin muutkin 'kulta-aikojen' levyt.
Juri
Vempare
Vempare
Posts: 22
Joined: Sun Dec 26, 2004 15:59
Location: Kuikkapanta
Contact:

Post by Juri »

Taidan tähän vaan todeta suomalaiseen tyyliin, että joo eihän se nyt paskin bändi ole mitä olen kuullut.

:P

Empire toimii vielä ihan hyvin, ja taisin nähdä ko. kiertueen keikankin - Metallican ...And Justice For All kiertuuen lämppärislotissa tosin.

Paikka paikoin tosin kaipailen miehekkäämpää laulajaa, vaikkei Tatea miksikään Gary Cheromeksi (vai mikäsenniminytoli) voikaan sanoa.
Yleistykset on perseestä.
MS
Hell Rat
Hell Rat
Posts: 304
Joined: Wed Sep 22, 2004 0:20
Location: La Habana, Cuba
Contact:

Post by MS »

Rage For Order wrote:...Blink, Helsinki, sleep? Never.

-GT-
R.I.P. The Iron Maiden Bulletin Board 1998-2006
poolrules
Veriveli
Veriveli
Posts: 5443
Joined: Tue Jan 06, 2004 20:09
Location: Back in the Village

Post by poolrules »

^Nyt meni vähän ohi tuo viesti, eli mitähän tuolla tarkoittat?
Lionheart
Viikonloppusoturi
Viikonloppusoturi
Posts: 251
Joined: Wed Jan 21, 2004 13:20
Location: Porvoo

Post by Lionheart »

Tuli viimein kuultua Live Crime. Aika kovaa kauraa, harvoin tällainen live-versiointi koko levystä hakkaa alkuperäisen.

Geoff Tate on jumala.
Born To Lose - Live To Win
adu-san
Peräruiske
Peräruiske
Posts: 54
Joined: Wed Mar 03, 2004 9:33

Post by adu-san »

Herätetään vähän topiikkia, Queensrÿchen sivuilta löytyy kaksi biisiä tulevalta levyltä.

Hostage
I'm American
Hammer
Wanha Merimies
Wanha Merimies
Posts: 4137
Joined: Wed Jan 07, 2004 19:02
Location: Jyväskylä

Post by Hammer »

Oma Queensryche kokoelmani on karttunut aikalailla tässä tämän vuoden aikana. Nyt hyllystä löytyy: Warning, Rage For Order, Operation: Mindcrime, Empire, Greatest Hits ja Q2k. Warning ja Rage For Order ovat vasta sisäänajovaiheessa, joten en ole kerennyt kuuntelemaan niitä vasta kuin muutamaan otteeseen. Hyvältä toki vaikuttaa. Kommentoin noista kahdesta lätystä ehkä myöhemmin, kunhan olen kerennyt niihin oikein ajan kanssa perehtymään. Empiresta pidin paljon, vaikkei se Mindcrimen tasolle ylläkään. "Jet city womaaan!!!" Geoff Tate on äijä! 8)

Noita uusia biisinäytteitä en vielä kuunnellut, mutta onko tuleva levy tosiaan jatko-osa Operation:Mindcrimelle? Jos näin on, niin vähän pelottaa. Yleensä nämä klassikkolevyjen jatko-osat osoittautuvat pettymyksiksi. Miksei 80-luvun mestariteoksia voida jättää rauhaan? Vrt. esimerkiksi: Helloween tekee uuden Keeperin, eikä King Diamondin Abigail II meikäläisessä suuria riemunkiljauksia aiheuttanut.
Late
Hell Rat
Hell Rat
Posts: 383
Joined: Thu Jan 15, 2004 21:46

Post by Late »

Kaipa nyt tähän voisi vastailla, kun itse olen kuitenkin melko suuri bändin levyjen kuluttaja. Tähän bändiin tuli tutustuttua viime kesällä, kun lainasin Rage For Orderin kirjastosta. Se ei vielä suurta herätystä aiheuttanut, mutta sitten seuraavaksi lainattu Operation: Mindcrime oli se innoittaja, jonka ansiosta ihastuin bändiin. Nyt löytyy levyhyllystä studiolevyt EP:stä Promised Landiin ja noista kaikki on erinomaisia, Mindcrimen ollessa paras(ylläri), vaikka esim. The Warning on aika lähellä. Noista heikoin on ehkä Empire tai Promised Land, tosin noi kaikki pitäis taas pitkästä aikaa kuunnella, kun esim. Ragesta ei nyt ole suurta mielikuvaa. Olen myös kuunnellut Hear In The Now Frontierin, joka oli ihan jees, muttei mitään suurempaa hekumaa itsessäni herättänyt ja myös Q2K:n, joka oli mitäänsanomaton. The Art Of Live-livelevykin kuvastaa aikalailla bändin nykyistä alamäkeä, ollen yksi väsyneimmistä livelevyistä, jonka olen kuullut.

Noi Mindcrime kakkosen biisit ovat parempaan suuntaan menossa, mutta silti aika heikkoja verrattuna alkuperäisen levyn materiaaliin. Olisi ollut parasta vain jättää kyseinen levy yksin, mutta pakko kai se nyt oli tehdä, tosin tää levy voi olla sellainen be all, end all-levy bändille, jos se nyt floppaa täydellisesti. Ison riskin ottivat pojat tässä, toivottavasti ei mene persiilleen koko projekti. Itse yritän pitää odotukset alhaalla, etten vain pety aivan helvetisti.
Limelight
Hang-Around
Hang-Around
Posts: 180
Joined: Thu Jan 08, 2004 20:15
Location: Sotkamo

Post by Limelight »

Perhana, muuten, että ovat kovaa settiä vetäneet tuolla Jenkeissä Priestiä lämppäämäässä. Olisivat tännekin saaneet tulla vaisun In Flamesin sijaan. :?

1. The Whisper
2. En Force
3. Neue Regel
4. NM156
5. Screaming In Digital
6. Open
7. Desert Dance
8. Queen Of The Reich / Nightrider / Blinded
9. Walk In The Shadows
10. The Needle Lies
11. I'm American
12. Surgical Strike
13. Empire
14. Take Hold Of The Flame


Mindcrimehan tuossa on vähän heikosti edustettuna, mutta muuten, on vähän harvinaisempaakin kamaa tullut. Perhana.

Edit: Nyt soi tuo Hostage. On tämä parempaa mitä odotin. Mutta pelonsekainen odotus jatkuu...
"Soita niin että niiltä menee korvat!"
Late
Hell Rat
Hell Rat
Posts: 383
Joined: Thu Jan 15, 2004 21:46

Post by Late »

^Kyllä sitä itekin tuli kiroiltua, ettei bändi lähtenyt Priestiä lämppäämään Eurooppaan. Ja sivumainintana voisi sanoa, että esim. Halfordin quorumilla kaikki vihaavat sitä, että piti just ottaa Queensrÿche. Kyllä ne jaksaa kaikesta valittaa... :?

Ja muutenkin, Queensrÿche on nyt jotenkin kahliutuneina Jenkkeihin, kun pelkästään siellä hemmot keikkailevat. Harmi sinänsä, että kyllä toi bändi olis hienoa nähä, vaikka toi nyt ei ole paras kokoonpano (Stonen tilalla näkisin mieluummin DeGarmon) ja Taten äänikään ei ole siinä parhaassa kunnossa. Ehkä ensi vuonna tulevat tänne päin, saapa nyt nähdä.
Post Reply